Transfer blama

  1. pa da su joj pomrli roditelji kad je imala dve godine, i da se od druge godine sama odgajala bolje bi se odgojila...

  2. u jebote, bolje da statusom na fejsbuku obavestim većinu od svojih devet ženskih prijatelja da su visokokvalifikovane za starletu

    edit: malo više od 9 hehe

  3. Mala Vidra
    bio trik ili ne, djeluje mi posve iskreno :D

    После одгледаног снимка има осећај као да ме је неко ударио тупим предметом у потиљак и да сам био несвести неко време па сад имам амнезију.

    Makaronac
    ...
    marketinški trik
    sad će šerovanje ovoga i onda će da je zovu na neke velike bratove i farme i eto je, uspjela je i boli je kurac. I tako će opet da se pojavi neka nova i opet će da neki stavljaju na transfer blama i na fejs i opet će i ta kao i ova i boli je kurac.

    Наравно, Фарма или Велики Брат чекају на ову штуку. Док се ми гадимо и тупимо прсте на тастатурама, клинке ће се одушевљавати њеним изгледом, а ретардирани клинци (основци, средњошколци, студенти-пубертетлије) ће балавити за њом и бацати га у несвест. Добиће и своју страницу на Фејсу, пратиће се њене одвале на Твитеру,... Наравно, и над Станијом има Станија.

  4. Da li je trik ili nije necu da ulazim u to, ali posle svega sto sam video na ovom forumu mislim da je krajnje vreme da nas neka kamecina iz svemira slisti sa ove planete. Toliko.

  5. A pazi opis videa:

    Nije mi poznato da igde u svetu ima slican nacin zabave. Javni nastup u jednom nasem gradu. Vreme negde oko 9 sati pre podne. Temperatura vazduha skoro 30 stepeni celzijusovih. Mnogi zu zedni pa tako privuceni muzikom sedamo da se osvezimo. Nadam se da ce ovaj snimak, koji je nezniji deo , inspirisati nekog da podigne umetnicki nivo. Francizi su od Mulen Ruza napravili svetsku pricu. Provesti vece tamo sada mora da se unapred rezervise a cekanja su duga. Misljena sam da treba da negujemo i razvijamo vlastiti identitet i takav prezentujemo svetu. Ovakvim pozivom mozemo imati dovoljno stranih turista koji su zeljni pravog originalnog provoda. Potrudite se i sami da vam bude bolje.

  6. Ni ova druga ne zna sta je Sfinga a uz to ima i male sise.

  7. Meni su najveći transfer kratki filmovi osnovaca i srednjoškolaca sa jutjuba u kojima otkrivaju gledaocima neke velike životne istine ili radnjom filma poentiraju na moral ili trulež društva, kurac palac. Deco, šetajte devojčiće, bežite sa časova, drkajte kurac. Za odrastanje ima vremena

  8. Mnogo bolja je valdemarova verzija

  9. Meni su najveći transfer kratki filmovi osnovaca i srednjoškolaca sa jutjuba u kojima otkrivaju gledaocima neke velike životne istine ili radnjom filma poentiraju na moral ili trulež društva, kurac palac. Deco, šetajte devojčiće, bežite sa časova, drkajte kurac. Za odrastanje ima vremena

    Da bre, ko ono govno klip. Koja Valdemarova verzija dule?

  10. I mnogo se, bre, propagira i nameće ta sloboda mišljenja. Svi kao papagaji ponavljaju tu izlizanu frazu "svako ima pravo na svoje mišljenje". Ne može bre svako da ima pravo na svoje mišljenje. Ja da se pitam, uveo bih posebnu komisiju neuropsihijatara i lekara kojoj bi, sa navršenih 20 godina života, pa bi svako ko želi da ima pravo na svoje mišljenje, morao da podnese napismeni zahtev, plati državi taksu 50 evra, pa polaže testove i biva propitivan od strane stručne lekarske komisije i ako prođe- da mu se u ličnu kartu upiše da ima pravo na svoje mišljenje, i samo bi takav imao biračko pravo i bio respektabilan i prihvatljiv kao sagovornik u raspravama svake vrste. Ostala govna da sede ispred diskonta, piju Jagodinsko i seru među sobom do mile volje.

  11. Da bre, ko ono govno klip. Koja Valdemarova verzija dule?

    Ne mogu sad da nađem napravio valdemar gej verziju na sve tri face nalepio lik ovog levo

"Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega."

Psiholog | 20. Februar 2011.