Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Mrzi me sad da ispravljam tekst...
    Ulazi Mujo u kupe u vlaku. Nasuprot njega sjedi plavusa s dodatnom opremom (minjak, dekolte...)
    Mujo bulji li ga bulji.Komad skuzi da bulji te rasiri noge i pokaze mu muf. Muji ispale oci.
    nocna dostava hrane zagreb
    - Jel' vam se svidja? - upita plavusa.
    - Jes', kako ne bi. - veli Mujo.
    - Hocete da vam namigne?
    Rasiri noge i namigne mu s mufom.
    Mujo u deliriju ne vjeruje svojim ocima.
    Ponovo plavojka:
    - Hocete da vam posalje pusu?
    Rasiri komad noge i posalje pusu.
    kiosk 0-24 zagreb
    Mujo skoro u nesvjesti.
    - Zelite li sjesti pored mene?
    Mujo ustane i prebaci se na drugu stranu kupe i sjedne pored plavuse.
    Plavusa ponovo:
    - Zelite li gurniti dva prsta u nju?
    - Ma, bona, nemoj me zaj
    bavat' da moze i zvizdat' !!!

Uhvatio partijaner zlatnu ribicu i kaze ona njemu: - "Reci sve zelje, reci sta trebas..."
    Uhvati je partijaner za glavu, tresne u pod i kaze: - "Je*o ti Sinan Sakic mater....

2. Како Босанац стартује рибу?
    - Ђе ти је папирић?
    - Молим?
    - Ма, ђе ти је папирић?
    - Какав папирић?
    - Па, из ког си испала, бомбон'це!

3. Jeste čuli da bivši reis islamske zajednice u BiH, Mustafa efendija Cerić hoće da se kandiduje za novog papu? Treba samo da položi razliku predmeta, lololo

4. Farmer, uzgajivač kokošaka otišao je do lokalnog bara... seo pored jedne žene i poručio čašu šampanjca...
    Žena se isprsi i reče " Kako ovo da razumem? Upravo sam i ja naručila čašu šampanjca?"
    "Koja koincidencija!" Reče farmer. Ovo je specijalan dan za mene i ja ga proslavljam.
    "Ovo je i za mene specijalan dan. Ja takođe proslavljam" reče žena.
    "Koja koincidencija!" reče farmer.
    Pošto su se kucnuli čašama, čovek upita: "Šta vi to proslavljate ?"
    "Moj muž i ja smo dugo pokušavali da dobijemo dete i danas mi je ginekolog rekao da sam trudna!"
    "Koja koincidencija!" reče čovek. "Ja sam uzgajivač živine i već godinama moje kokoške su neplodne, ali danas nose oplođena jaja !"
    "To je sjajno! " reče žena. "Kako su vaše kokoške postale plodne?"
    "Promenio sam petla" odgovori čovek
    Žena se nasmeja i reče: "Koja koincidencija!" :

5. Kako je policija znala da Oskar Pistorijus laže u vezi sa ubistvom devojke?
    U laži su kratke noge!!

6. Jericho

Kako je policija znala da Oskar Pistorijus laže u vezi sa ubistvom devojke?
    U laži su kratke noge!!

Hahahaahahahaahahhhaahhahahaahahahahha
    Gde, brate, ovo u stare viceve? Ovaj je jebeno novi i aktuelan.
    O-JE-BO

7. ово је најбољи виц који се појавио на теми откад је ја пратим.
    џери, ако је још твој, клањам ти се.

8. Uplaćuje Bond tiket i kaže: Uplati 20... marku i 20. :)

9. Pa nije moj, c/p sa neta je, zato ga i metnuh u ovu temu. A i malo da izbalansira odnos dobrih i losih na temi.

10. Ахаха, знам тај, мени био још бољи кад сам га чуо јер је овај добио од Народне Лутрије Србије Југо Скалу 55. :Д

11. ne'am pojma, sad sam ga pročitala i kopirala.
    ja ga videla/čula prvi put. :D

12. Ма урнебесан ми био баш тај детаљ, има као милионе, камионе, авионе и добије још и Југо Скалу! Па срећи никад краја! :Д

13. Sve sam se nadao da će neko da me preduhitri jer me već danima mrzi da ka otčukam, al' jbg.

Lete 2 pedera avionom, i jedan predloži drugom:Ae da se kresnemo!
    -Ma kako ćemo, u avionu, vidi koliko je ljudi?!
    -Šta ima veze svi spavaju, neće niko ništa da vidi!
    -A stjuardesa?
    -Ma spava i ona, evo, (glasno): Molim Vas za čašu vode!
    Stvarno ne odazove se stjuardesa, i oni počnu da se krešu, naprave bahanalije...
    Ujutru nailazi stjuardesa i ugleda jednog čičicu kako se trese.
    -Gospodine je l' Vam hladno, pa što niste tražili da Vam donesem ćebe?
    -Kakvo crno ćebe? Jedan tražio čašu vode, jebaše ga celu noć!

14. уватила два наркомана попа и баце га са зграде. поп паде, раскљака се начисто, распад систеЕма, от'шо баја на други свијет. гледају се онако наркоси, не верују, и вели један "јесам ти лепо реко да је поп а ти навалио бетмен па бетмен"

15. МАЂАРИЦА: Моја муж лоше јебеш.
    СОСА: Та каже се: "Мој муж лоше јебе."
    МАЂАРИЦА: А не, нееее... Твоја муж добро јебеш. МОЈА муж лоше јебеш!

16. Двојица наркомана ухватили попа и бацили га са зграде, поп падне и погине, а један наркоман другом:
    - Јесам ти лепо рекао да је поп, а ти БЕТМЕН, БЕТМЕН

DOPUNA:Leb te jebo,pa ja nisam ni video da je postavljen :)

Izvinjavam se

17. Žajk, jebem mu mater, ne moraš da postavljaš vic koji je dva posta iznad. Kapiram da možda pokušavaš da troluješ, ali toliko je glup trol da je to žalosno.

18. Komentar Krkobabića na Papinu odluku da se povuče:"Takva je današnja omladina, niko neće da radi!"

19. Zove čovek ludnicu i pita:
    - Da li je soba 10 slobodna?
    - Momenat, samo da proverim. Da, slobodna je... Zasto ?
    -AHAHAHAHAHA, ZNACI POBEGAO SAM !!!

20. nano molim te nemoj vise da postujes ovde, molim te ali molim teee

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.