Prijava

Ovde pišite gluposti koje ste radili kad ste bili mali. I to one gluposti zbog koje ste dobijali batine ili zamalo dobijali batine ili (ima i takvih) okrivili ste drugoga (mlađeg brata/sestru), a može i one gluposti s kojim ste prošli samo sa gromoglasnim smehom odraslih (roditelja).

Sećam se kako sam (bio sam 1. razred tada), kako je jedna komšinica (inače stara žena) došla da čuva mene i brata. Pre nego što je došla, sakrio sam se iza kreveta i stavio naslon preko, tako da sam imao mali bunker. Došla je komšinica i ugledala je samo mog brata, a za mene je mislila da sam otišao s mamom. I tu je zabava počela. U početku sam kucao u krevet, tako da je jadna žena non-stop odlazila do vrata da vidi ko to kuca. Onda sam upalio televizor i čudila se kako se televizor tako sam upalio. Počeo sam iz onok bunkera daljinskim da menjam kanale, da pojačavam i smanjujem ton (kad sedne na krevet, ja pojačam, a dok ustane i dođe do televizora, ja smanjim ton). Tako sam svašta radio preko daljinskog, na kraju je ugasila televizor na dugme. Onda sam laserom pičio po sobi, a ona je gledala u mog brata da vidi da li se igra sa laserom. Na kraju sam iskočio iz bunkera uz jedno "baaaaaaaaaa!!!"... Tu se baš iznenadila.

Sad kad se setim, bude mi malo žao što sam zajebavao staru ženu.

Da čujem (vidim) vaše priče.

највећа глупост коју сам као мали урадио је та што сам се ложио на цртаће... сад кад погледам шта је мени било интересантно као клинцу, стидим се сам себе, ал оно, баш ме срамота... потискујем... ал јеби га! Ено пре неки дан одгледам Ципелиће, она епизода кад Чарли(кловн старка) спаси ону балетанку и ону бебу са оног огромног точка у луна парку, их брате, колико мени то било куљ а уствари дебилитет тежак...
Господе како је лако купити децу! Много лако!

Иначе несташлука сам имао мали милион писаћу на теми ако преживи ову тиранију!

Ortak i ja smo imali običaj da kupimo po glavicu crnog luka, udjemo u krcatu sedmicu i jedemo luka kao jabuke.

Ima mnogo toga, al mi pade napamet kad smo buraz od tetke i ja igrali fudbal kod babe, koja je mnogo vodila računa o bašti, i kad kod polomimo neki cvet, neku biljku, pala bi grdnja.... I tu mi pikali fudbal i sjebemo ružu koju je čuvala ko oči u glavi.... I šta ćemo uzmemo selotejp (toga je uvek bilo, univerzalni alat) i zalepimo da ne vidi da je polomljena ruža.... Makar nije provalila dok mi nismo otišli kućama

Ја сам са 5-6 година умало убио човека. :) Моје двориште је одмах поред улице која је прилично прометна, и то на узвишици, тако да мораш да се попнеш степеницама до дворишта, а поред степеница је један брег био тад. Сад га нема. Елем, у то време је било неколико аутомобилских гума у дворишту, којима сам се ја играо. Једном сам намерно пустио гуму да се скотрља низ тај брег, она излетела на улицу и оборила човека с мотора у покрету. Срећа, није била велика брзина, па се само мало угрувао. После тога не знам шта је тачно било, ваљда сам потиснуо, али се сећам како је човек попиздео и како се попео с оном гумом горе код мене. А после се сећам да су моји урлали на мене као нездрави. Нисам добио батине, никад ме нису тукли, али знам да бих ја своје дете олешио да тако нешто уради. :)

Исто у то време сам крао деди из џепова огромне количине пара. Капирам да ме је проваљивао, али није ништа предузимао, јер му се вероватно свиђало то што имам намеру да кренем стрампутицом и будем кримос. увек еј био у фазону да треба да се човек снађе у животу. Јебига, никад не постадох кримос. :/

Кад сам имао 8-9 година, секао сам са буразером слова из новина, лепили смо их на папир и састављали претеће поруке које смо после остављали комшијама испред врата. Било је ту и озбиљних претњи. Престао сам с тим кад ме је нека баба из комшилука укебала. Добро је прошло, јер се примила на неку моју измишљотину о човеку који ме плаћа да то радим. Излапела жена била скроз. Наередне године је умрла, нисам стигао да јој се извиним за живота.

Негде у то време сам из кевине апотеке крао налепнице за разне хемикалије које се справљају у апотеци. Омиљена ми је била она на којој пише ''ОТРОВ'', ваљда зато што је имала мртвачку главу. Њих сам имао обичај да лепим на све и свашта и да гледам да ли ће људи да се приме на то и шта ће да ураде поводом тога.

Имао сам обичај да узимам рендом ствари из куће и да их палим по дворишту, чак и неке ствари које требају укућанима. Једном сам запалио велики јастук. Никад нису сазнали где је нестао.

Био сам у основној школи кад сам откинуо ретровизор професору физичког, јер ми је лупио шамар. Пичка. Тад сам био слабији од њега. Видео бих га сад, пичка му материна.

Има још хиљаду ствари, сетићу се накнадно.

ima ona tema my name is erl...

dzimi, ne do ti bog da ti deca povuku na tebe... :)

ništa specijalno krao sam trešnje ,jabuke iz susednih avlija, ispolomio stotinak prozora loptom, nekada i namerno...ništa hard kor.

Ja kad sam bio mali
Gurnuo sam sestru na Vrelu T.A. Pec. SLucajno u igri.
Ja znam da sam plakao a ona je vrstal dok su joj u tirsovoj davali dijagnozu.

dzimi, ne do ti bog da ti deca povuku na tebe... :)

А, није, ја сам иначе био баш златно и доброћудно дете. Никад нпр. нисам никог гледао да повредим, само сам се спрдао. И било је довољно да ме метну пред телевизор, и ја бих гледао телевизор. :) Или да ми дају књигу да читам. Несташлуке сам правио кад нисам имао ништа друго да радим. :)

ја сам иначе био баш златно и доброћудно дете

Ко би рекао да ћеш у овако опаког мода да израстеш! :)

Sve sami manijaci.

Кизо који си хејтер јебеш кеве! Цар си :)

Хммм,било их је много,па ајд' оне занимљиве.Како сам фазон 9 од 12 месеци годишње проводио по селима,највише проблема је родбина имала са мном.Тад била она ''Аудиција Сарајево'' актуелна,ја покупио све форе и псовке,па оплео по стрини,тетки итд..Једно 5,6 пута хтели ме враћају за Бг,али се теча или стриц заложе за мене,па останем.У Лајковцу,са неких 5 година побегнем стрицу,тражио ме 3,4 сата,звао пријатеље да му помогну,на крају дошао до куће,ја седим на степеницама,он ме пита ''Црни Саша па што ми побеже,замало нисам умро!?'',а ја му кажем:''Ја сам само хтео да ти покажем како сам брз!''...У истом месту,пукнем сестру која је 10 година старија пикслом у главу,сакријем се иза фрижидера,блејим ту 2 сата док стрина није дошла,пита ме жена што сам то урадио,ја јој одговорим:''Мени је мој тата рекао да ја убијам људе!''..Са једно 10 година ишао и скидао знакове са кола,буквално мислим да сам једно 200,300 аутомобила сјебао,ухвати нас човек на крају,одведе ме код ћалета,а ја плачем ли плачем.И дан данас избегавам од блама тог човека.У трећем разреду звао девојчицу која ми се свиђа на кућни,јавила се њена болесна баба,ја јој усном хармоником свирао у слушалицу сат времена,она спусти,ја опет,она спусти,ја опет...сутрадан кретен понесем ту исту хармонику у школу и провале ме. =) Ето,да не замарам има још,али нека и други пишу...

Stan u kome smo živeli kada sam bila mala, imao je kuhinju i dve sobe na istoj strani, sve ukupno oko 12 metara dužine. Volela sam da izađem na sims na kuhinjskom prozoru i šetam se sve do poslednjeg u dnevnoj sobi gde sam uskakala na neku fotelju. Ne znam kako mi je to polazilo za rukom, taj sims je bio, sećam se neki pleKani i rasklimatan. Moja mlađa sestra je za to vreme trčala kroz stan, pratila me i navijala. To sam naravno uvek radila kada smo bile same kod kuće, imala sam tada 7,8 godina i prvi put su nas ostavljali na kratko same kući jer sam ja bila "Odgovorna". Kada me je jedna komšinica druknula, dobila sam najgoru moguću kaznu: nisam smela da gledam mesec dana tada svima omiljenu emisiju, kviz "Igre bez granica"...neki će se setiti i razumeće koliko je to bila teška kazna.

bvdlga sve mogu da razumem ali zbog cega si svirao harmoniku bolesnoj babi preko telefona?

nisam smela da gledam mesec dana tada svima omiljenu emisiju, kviz "Igre bez granica"...neki će se setiti i razumeće koliko je to bila teška kazna.

Ја се сећам Игара без граница. :) Пиздео сам што сам мали и што не могу да учествујем у њима. :/

bvdlga sve mogu da razumem ali zbog cega si svirao harmoniku bolesnoj babi preko telefona?

Nisam znao da je bolesna! :) A i nerviralo me sto nece ova da se javi... :D

У истом месту,пукнем сестру која је 10 година старија пикслом у главу,сакријем се иза фрижидера,блејим ту 2 сата док стрина није дошла,пита ме жена што сам то урадио,ја јој одговорим:''Мени је мој тата рекао да ја убијам људе!''

ПОБЕДА!

Babi za uskrs ukrao kuvana jaja i uvalio sveža kad ih je farbala...Posle bilo razlivenih jaja na sve strane, dok se tucalo. Kad je baba vikala da ceo život gleda u prazan potporni zid iz kuhinje, ja sam na njemu sprejom napisao "Baba daj glavu"... Baba 2003 umrla a grafit još stoji.
Krao neke breskve sa ortakom, pa nas gazda gađao vilom (sreća promašio)...Posle se vratili i izlomili grane na mnogo breskvi....A posle on prijavio mom tati pa ovaj izlomio mene...

dzimi, znaci tebe covek samo mora da uposli? idle hands-devil's playground? :)

ja stvarno nemam sta da doprinesem ovoj temi. bila sam neobicno mirno dete. posade me u neki cosak, tutnu mi neku igracku, i ja tako cutim i igram se satima. neretko su moral da proveravaju dal sam ziva uopste. zato sam sve to nadoknadila kada sam porasla, praveci neke odrasle nestasluke.

al neverovatno je to... ja kad sam bila mala, bila sam cutljiva, a sada usta ne zatvaram. dok je moja sestra obrnuto. ona je bila antihrist kao mala, a kad je porasla - mirna ka bubica, i kljestima joj moras reci cupati...