КК Црвена звезда

  1. To je rekao pre nego sto mu je propao dogovor za novi klub, tako da je i dalje slobodan. Mozda dodje, ali ne verujem.

  2. Ма завлачи нас он много... Да је хтео да потпише, давно би то урадио...

  3. A šta bi sa Rakočevićem Neki kažu da je naš do kraja karijere?

  4. Odradio je on svoje u Zvezdi, i hvala mu na tome, neka Nedović ima što više prostora na dvojci, treba nama za EP u Sloveniji 2013.

  5. Ima li neko link za gledanje utakmice?

  6. Ajoj kakva tekma, sunce ti jebem!!! A tek navijanje... Da nam je Arena jebali bismo majku, srusili bi je. Kad budem imao vremena i para idem u Pionir da izginem!

  7. JOŠ JEDNA POBEDA I TITULAAAAAAAAAAAAAA !

  8. И ОПЕТ ТИ СИ ПРВАААААК ПОСТАЛАААААААААААААААААА

  9. СВУДА СМО ТЕ ПРАТИЛИ
    ллолоол

    богме, скроз смо добри у овом баскету. морисон сабијач. јебач и оца и мајке, и ситне дечице.
    а навијачи... јеботе, откад нисам чуо навијање у пијониру, еј!!21

    едит: молба неком модератору да се у наслов дода "београд", јер нам је ипак то име клуба.

  10. Реално тим је слабашан, али бољи прошле сезоне, морисон животиња јебена, усро се наших лудака. Штета што неће навијати у нлб :)
    ЈЕБАЊЕ НА ТРИБИНАМАААААААААААААААААААААААААААА
    КАКВИ ГРОБАРИ,какве пичке материне. Већ прозивају на фору цигани навијају за фмп.
    ЈЕБО ВАМ ПАС МАТЕР; јЕБО ВАМ паС МАТЕРРРРРРРРРРРР

  11. Realno, bili su glasniji nego Groblje kad navija u Pioniru. Bolje da bude navijanja u Jadranskoj ligi.

  12. Navijac sam Partizana, ali se mesam samo zato sto sam fanatik za kosarku. I nisam ovde da nesto prozivam i tako to. Gledao sam veceras, klasicna dobra atmosfera za ovdasnje navijace. Realno, nikad nece moci da se kaze ko pravi bolju atmosferu u Pioniru. Ono sto sam hteo da dodam jeste da mislim da ni ove godine necete uspeti da nas skinete sa trona. Solidna ste ekipa sa sve magom Karijem na celu, ali mislim da bi morali jos bolje igrace na pleju (uz sav respekt prema talentovanom Cveletu, koji ipak mora jos da sazreva) i centru da dovedete.

  13. сваки сегмент оне манифестације је савршен !

  14. ЗЈУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

    Јесте да ме смара скандирање о Косову, против Тадића, педера, Шиптара и слично, али је коначно навијање било убиствено!

    Морисон ЗНА! Види се није био трећи пик тек тако.

    Занима ме ком је то генијалцу пало на памет да доведе имитатора Мајкла Џексона да наступи пред гомилом патриЈотско-хомофобично настројених навијача. Батица џуска у свом шљаштећем сакоу, а пола сале га гађа упаљачима и пева "педер градом неће шетати", упишао сам се од смеха, јеботе. :)

    ОД РОЂЕЊА МООООООООГ

  15. Kokinho
    Navijac sam Partizana, ali se mesam samo zato sto sam fanatik za kosarku. I nisam ovde da nesto prozivam i tako to. Gledao sam veceras, klasicna dobra atmosfera za ovdasnje navijace. Realno, nikad nece moci da se kaze ko pravi bolju atmosferu u Pioniru. Ono sto sam hteo da dodam jeste da mislim da ni ove godine necete uspeti da nas skinete sa trona. Solidna ste ekipa sa sve magom Karijem na celu, ali mislim da bi morali jos bolje igrace na pleju (uz sav respekt prema talentovanom Cveletu, koji ipak mora jos da sazreva) i centru da dovedete.

    Sa ovim timom ni ja ne mislim da možemo uraditi nešto zajebano, ali uvek navijam, ofkors. Mile Ilić me smorio sinoć, treba nam čamuga u reketu i bar još Rakoč. Šteta za Vuka.

  16. НИЈЕ ПРОШЛО БЕЗ ИМЕНА ТВОООООООООООГ

  17. Гледам ТВ и онако ' шалтам канале ' и одједном видим такозвана КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА БЕОГРАД ( читај : ФМП ) игра пријатељску са Бајерном,а Пионир пун,Делије навијају и скачу,као да игра ПРАВА ЗВЕЗДА ! Можда не би требало да ово пишем,али ово је пораз за српску навијачку сцену,док они бодре ФМП њихова Звезда се налази у блокади већ месецима.Без обзира колико се ми међусобно неподносимо,морамо признати да су и Цигани одлични навијачи,без патетике и лажног морала,и једни и други спадамо у најбоље у Европи,а они су овим показали да су ипак испод нас.Цигани,бодрите своју Звезду,а не неки тамо вештачки ФМП !!!

    Паз комплекса

  18. http://www.youtube.com/watch?v=owwR0F0CbEo&feature=channel_video_title

    Част ми је што сам био део оваквог СПЕКТАКЛА.

    НИКО ЗВЕЗДО НЕМА, ТО ШТО ИМАШ ТИ.

  19. За оно због чега се живи, због чега се умиреееееееееее

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.