КК Црвена звезда

  1. Али она деца на крају која певају са играчима је просто неописива слика пуна емоција и неких здравих породичних вредности.

  2. Стварно је грмилооо

  3. Ja mislio da su grobari definitivno najglasniji, ali sinoc kad sam gledao... Grmelo je. Sad se kajem sto nisam upisao faks u Beogradu pa da idem redovno.

  4. Јебање по свим аспектива спорта и навијања

  5. Најјаче је било почетком треће кад је кренуло ''Кад тешко је..'' са седањем. Мало је рећи ХАВАРИЈА.

  6. То јесте, било је стварно одлично.

    Али ово:

    Акисики

    Али она деца на крају која певају са играчима је просто неописива слика пуна емоција и неких здравих породичних вредности.

    Знојави мушкарци и деца, то више личи на педофилију.

    Кења ми се од триповања да су навијачи, трибина и све што иде уз то чувари свега доброг. У одељењу мог сестрића има 22 деце и њих 16-оро не живи са оба родитеља. Можда два-три случаја су смрт једног родитеља, остали су разведени. У Србији је пун курац дисфункционалних породица. Кад навијачке и националистичке организације буду чиниле нешто конкретно, рецимо организовање брачних саветовалишта или нешто слично - онда нек кењају. То што су успели да утичу на забрану геј параде не помаже никако тој српској породици о којој толико трубе.

  7. И они што су били иза коша, између А и Д трибине... Шта су певали Шапићу? Нико им се није придружио, тако да нисам успео да чујем, али ценим да су га прозивали због тога што је у ДС-у. Ако јесте то у питању, онда немам лепе речи... Стално су групе у служби неке странке, пу!

  8. Што написа неко на форуму, ускоро нећеш моћи да уђеш на север ако ниси за напредњаке... Срећа па не идем на фудбал.

  9. Навијање је било добро, али је некад било боље. Тим је солидан али није конкурентан за било шта. Блоодс на РСБ наложио, свака му част :)

  10. Ја највише волим када крене ,,када тешко је...''
    Стварно је добра атмосфера била, а и тим је солидан, само не знам колико су Немци били меродавни за то.

  11. Ja sam se danas oduševila ovim klipom. Naježila sam se ko budala.
    http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=8153

  12. Бојкотоваће се АБА Лига али зато српска навијање сваку

  13. У намаааа и даљеееееееееееееееееее, тече крв црвено бела што се лила за тебеееееееееееееее

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.