КК Црвена звезда

  1. On je krenuo u dvokorak, a moja ruka je bila na lopti.

  2. To je čist faul, ja to kada god mogu odigram u odbrani (nema lakih poena, a ni ličnih grešaka), a nije udarac po ruci (to mi je nekako nefer).
    Tako da duguješ čoveku izvinjenje.

  3. Ako ti je ruka bila samo na lopti, kao i njegova, postoje dve mogućnosti. Prva je da budu koraci, a druga i realnija je da bude mrtva lopta.

  4. Evo da se malo uključim i ovde u raspravu. Mislim da nam treba jedan nizak igrač. Čovića ne volim i lik ne zna da igra. Jbg, da je meni ćale tako neki sad bih ja tamo bio, a ne on... A bureke sam mu prodavao kako sam hteo.... Verujem da će izabrati neke dobre čamuge, uglavnom su svi u poslednje vreme bili dobri. Sa dva crnca možemo sasvim solidno parirati Partizanu.

    E sad YeahBatch, slika je ključ ove tvoje priče. ;) Da se igra pro, 80-20 su šanse da će sudija svirati faul. A na uličmom basketu, sve zavisi sa kim igraš. Držanje lopte nije faul, ali ako imaš kontakt sa njegovom rukom, onda jeste.

  5. To je čist faul, ja to kada god mogu odigram u odbrani (nema lakih poena, a ni ličnih grešaka), a nije udarac po ruci (to mi je nekako nefer).
    Tako da duguješ čoveku izvinjenje.

    Kad ga vidim izvinicu se. Umal se ne pokrljasmo, a covek stariji 3-4 godine od mene. To cu od sad da koristim kad ne mogu da zaustavim coveka na ulazu. Ionako mi je jebo kevu sa ulazom. Al sam ih zatrpo sutem. Fak jea!!1

  6. Držanje lopte nije faul, ali ako imaš kontakt sa njegovom rukom, onda jeste.

    Vec sam rekao, ruku mu nisam ni pipn'o.

  7. Rekoh ti, 80 - 20 su šanse da se svira faul na tekmi. Ali probaj da loptu izbijaš odozdo, to se ne svira kao faul. Vrlo retko. Ako mu nisi pipnuo ruku, koraci i doviđenja. Ali opet teško je to na ulici objasniti :)

  8. Ljudi, faul se svira u 90% slučajeva kada se lopta izbije s gornje strane, a u 90% slučajeva se ne svira kada je izbijanje odozdo, a ovo gore opisano je 100% faul.
    Što se Filipa Čovića tiče, nije on toliko loš koliko ga mi zbog rodbinskih veza (posebno) pljujemo, ali Kari neće da trpi ni njegova ni tatina sranja, pa ako želi Karija, i tata se neće mešati. A ako se malo "prizemlji" i Filip će biti mnogo bolji igrač.

  9. Jeste, u pravu si, ne mozes ti na ulici nikome nista da objasnis. Covek je tip basketasa iz jedne defke, ne mogu da se setim koje, ima veze sa matorim basketasima.
    Sto se tice tekme, ja to nisam igrao od sestog razreda kad sam isao u Ljuboviju.
    Ajde, ako ima neko nesto da napise da se prebacimo na ovu temu, da nas ne pobanuju.

  10. Suludo je voditi raspravu jer basket i kosarka su 2 razlicita sporta tako da se dogovori sa ortakom oko svake sporne situacije pa i ove.

    Sok je potpuno u pravu.

  11. Ljudi, faul se svira u 90% slučajeva kada se lopta izbije s gornje strane, a u 90% slučajeva se ne svira kada je izbijanje odozdo, a ovo gore opisano je 100% faul.

    То је чист фаул, стоти пут. Кад вам кажем.

  12. Od sad cu da izbijam odozdo, pa nek onda trazi...

  13. Pa to sam rekao gore RD. To za procente :)
    Ma Čović nije kalibar igrača za Zvezdu. Bar ja tako mislim. Možda Kari napravi nešto od njega. Ne volim ga zato što sam mnogo puta igrao sa njim. A i znam mu ženu ;) Kad bi našli nekog fazon Mekejleba, ili kad bi neki od klinaca eksplodirao, bilo bi do jaja. Jer bolje da crnce tražimo na 3 i 4.

  14. Sto se tice izbijanja, kada protivnik drži loptu iznad kuka izbijas mu je odozdo, a kad je drži ispod kuka udaras po njoj odozgo.

  15. Јел' он наш више :)

  16. Ракоч не долази. Као, за годину, две. Нек' си јебе матер.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.