КК Црвена звезда

  1. Sava Lesic napokon odigrao ono sto se od njega ocekuje iako se uvek smejem kad ga vidim na terenu, ne znam sto.

  2. Treba da zabranim samom sebi da gledam ove izrode od ljudi. Onako perspektivan tim a ja i par ortaka bismo ih dobili 20 razlike, jebo im pas mater balavu raspalu. Petar Popović je za invalidsku penziju, evo ja lično ću da mu kupim stolicu za ljuljanje u staračkom domu. Jebo vam pas mater a i meni kad vas gledam i svaki put navijam kao magarac iako znam da ste retardi.

  3. Niko da prokomentarise Zvezda - Radnicki ?

  4. Ova tema treba da se preimenuje u CZB.
    Zvezda - Radnički, bilo guravo, dobili ovi drugi.

  5. Evo Džanki ja ću.

    1) Gledao sam.

    2) Pala mi je na pamet definicija:

    POJAM: Ne pratim košarku

    Definicija: Navija za Crvenu Zvezdu

    3) Toliko.

  6. Dože, ja stvarno ne pratim košarku, baš zbog gore pomenutog :D

  7. @Dub
    Pa jebote kaže im Pešić na tajmautu: Trojku šutiramo samo ako budemo imali čist šut, inače idemo na ulaz (Radnički je 5 minuta pre toga već izašao iz bonusa), i taj napad se završava tako što Bojan Popović šutira trojku, provlačeći se ispod svog čuvara (ako to možeš da zamisliš).

    Da ne pričam da će Kari da dobije slom živaca što retardi po pravilu prime 20 poena u prvoj četvrtini, a da nisu napravili nijedan faul!

  8. Čitao sam njegov interviju, stvarno je čovjek mogao da bira gdje će i on dođe u CZB. Vidim da mnogo prozivaju sina od direktora kluba, da zbog njega ne igra Nedović.

  9. FMP - Filip Must Play :)
    Ма кари је стручњак боли глава, али нема кога да води.

  10. Sada moram da idem, sutra ću da se nadovežem na ovu priču u vezi sa Filipom (pisao sam o tome pre par godina na sporstkom delu jednog sajta). O sistematskoj prodaji FMP-ovih plejeva da bi plej od 175 mogao da igra!
    Ali jebiga kada je to tatin klub.
    E pa sad je Zvezda tatin klub.

  11. E jebi ga, sad ja treba da čekam sutra. Što mi to radiš, dechko?! Hoću da znam istinu!!

  12. @Dub
    Nema tu velike tajne. Čista statistika. Treba se samo prisetiti koliko je dobrih plejeva prodato u godinama koje su prethodile priključivanju Filipa prvom timu.
    A prvi put je priključen pred finalni turnir Kupa u Kragujevcu na kojem je na kraju FMP i pobedio. Tada su na poziciji pleja bili Rašić i Teodosić (koji su često igrali i zajedno u petorci jer su obojica tzv. kombo igrači, tj. mogu da pokriju pozicije 1 i 2). Igrom slučaja (jer lično poznajem tadašnjeg trenera prvog tima) znam i pod kojim je okolnostima tadašnji trener priključio Fiću ekipi pred put u Kragujevac.
    Pre toga su sa pozicije pleja sistematski prodavani: Zoroski, Bojan Popović, Smiljanić, Marko Marinović... (davno beše, sigurno ću nekoga zaboraviti).
    Iste te godine maltene po osvajanju Kupa, prodat je tada prvi plej Rašić, za smešan iznos od 200.000 EUR. Kažem smešan jer je nelogično da prodaš najboljeg igrača (u tom trenutku je bio bolji od Teodosića, ili je bar imao takav status), i prvog pleja, i to u jeku sezone, preciznije između prve i druge utakmice plejofa sa Hemofarmom.
    Nelogično je dodatno jer se prodajom najboljeg igrača "ispod cene" automatski obara cena i svim ostalim igračima.
    Međutim to je privatni klub, i vlasnik ima autonomno pravo da prodaje koga i kako hoće, ako treba i 6 plejeva u 3 sezone, samo da bi njegov sin zaigrao. A u to vreme je ostavio i Protića sa njim u paru, tako da je FMP tada imao najniži plejmejkerski par u Evropi.
    Sve to nije sporno sa stanovišta vlasnika, ali jeste sa stanovišta navijača (koje i FMP ima, ma koliko to nekome bilo čudno), jer oni očekuju rezultate.
    Ovakva politika forsiranja svog sina u Zvezdi bi jednostavno morala biti neprihvatljiva.
    Inače, jedan sam od retkih koji misli da Filip uopšte nije toliko loš koliko se pljuje, ali da u ovom trenutku mora da se da prednost Cvetkoviću, pa i Nedoviću (kojeg bih ipak radije gledao na poziciji dva).

  13. Pa dobro Dože, nakon dana čekanja, očekivao sam još obimniji komentar, ali dobro. Nači ovaj Filip ipak valja nečemu, aj dobro, ja nisam gledao kako igra.

  14. Nisam gledao drugo poluvreme, ali ne mogu reći da mi nije jasno kako smo izgubili.
    Jebote, imamo skor 2:7, a pozitivnu koš razliku!
    Većina poraza je bila sa 1-5 razlike.
    Pešiću stvarno nije lako.

  15. Отишао Морисон. Лок-аут клаузула. Ја први пут чујем да он има ову клаузулу у уговору. Јесам то пропустио или је то још једна Човићева превара?

  16. Има 2 варијанте. Или су лагали када је потписао, или сада.
    Било како било, био је преплаћен у односу на оно што је приказао.
    Изгледало је да има потенцијала, али исспоставило се да је недовољно добар у нападу да надомести лошу игру у одбрани.
    На неки начин ми је драго што је отишао јер очекујем већу минутажу за Недовића.
    Ако буду доводили странца, добро би било да доведу некога ко ће имати доста скокова и знати да игра одбрану, ако не, онда бар некога ко ће правити разлику у нападу, поготово онда када се ломи утакмица. На 20 разлике ће и моја баба да погоди.

  17. Бла, бла, бла... Хвалио се Човић како је он најбољи странац који ће икад играти у Србији, како су успели да га доведу за целу сезону, како ће ово бити тимчина само кад су се спојили... Смејали сте се што нама иде Пековић. :) Сећате се оне текме са Бајерном? Каква је ситуација данас?
    Предлажем господину Човићу да на крило стави ћерку Тијану, а синиши Филипу нека да капитенску траку.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.