КК Црвена звезда

  1. Valjda je dobar. Mada, brine me što je prošle godine igrao kratko za Zagreb (a oni su katastrofalno igrali pogotovo u tom prvom delu sezone).

  2. Није играо прошле, него пре три године. И то једну утакмицу само. Дао два поена. Не личи да је неки играч, али сваки минут који буде узео Човићу ће да буде користан. :) Ако га уопште планирају да игра плеја. Кад је уопште жреб за тај Еврокуп?

  3. Zna li neko imaju li sad da se uzmu sezonske i ako ne, kad bi trebalo?

  4. 3 и по сома је реално смешна цифра у поређењу са тим да за исте паре људи гледају дупло мање и неквалитетне утакмице оних назови фудбалера. Сјајна ствар!

  5. Фазон је да је Пешић остао све би освојили, Лазић иако је велики стручњак није калибар неких тренера у аба лиги.
    Додуше, можда и буде нешто од овога, и можда буде подршка делија у аба лиги :Д

  6. Dosta više sa Pešićem, da je hteo ostao bi.
    Pokazalo se u prošlosti da je važniji sastav od kvaliteta trenera, a s druge strane Lazić još nije pokazao ni da zna ni da ne zna (ako smo mi uopšte kvalifikovani da o tome sudimo).
    Ono malo od igre što sam video protiv Ukrajinaca (Vlade Jovanovića) Donjeck, valjda, nije me impresioniralo. Ipak, pobedili smo lako, nimalo naivnu ekipu. Doduše još je pripremni period i pravo stanje stvari će biti jasno kada počne Jadranska liga. Upada mi u oči da nije samo Rakoč taj koji može da uzme stvar u svoje ruke kada je tesno (mada ranije i nije bio bogznakako uspešan u takvim situacijama, sindrom - Peđa Stojaković), već su tu i Savović, Simonović, i ova 2 Amera na bekovskim pozicijama (Braun je tu za nešto drugo)...Od Katića isto dosta očekujem. Od klinaca (Cvele, Milutinović, Mitrović...) ne očekujem previše jer će nažalost po svemu sudeći imati zanemarljivu minutažu.

  7. РД, он је био помоћник Пешићу, Вујошевићу и Ивковићу, ваљда је нешто научио :Д
    А ту су Ракоч и Радивојевић да повуку младе у борбу.

  8. Pa ti sumnjaš u njega, a ne ja! ;-))))))))

    Деветар Цокулић

    Фазон је да је Пешић остао све би освојили, Лазић иако је велики стручњак није калибар неких тренера у аба лиги.

  9. Екипа је нова у потпуности. Осам играча који су дошли могу да потпуне ротацију на једној утакмици без проблема. Проблем у најави који треба избећи јесу осцилације у игри које ће бити сигурно али их треба свести на минимум. И да Деветаре неће се ићи на јадранску лигу!

  10. И да Деветаре неће се ићи на јадранску лигу!

    Размисли мало :Д :Д :Д чова кад плати и радовци ће навијати за нас, а вође су рекле нешто курац палац ништа се још не знам, ако буду бојкотовали неће само ићи под заставом, а сви ће бити ту.

  11. Неће се ићи не брини. Веруј ми. А што се тиче тога да ли ће бити ту или не често су људи који воде трибину на свим спортовима :)

  12. Učinilo mi se juče da je Uroš Nikolić igrao u prijateljskoj utakmici za MZT protiv Partizana...i stvarno (vest bajata 8 dana) - http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=04&nav_id=640293

    A na zvaničnom sajtu KK Crvena Zvezda tek danas je skinut sa spiska igrača.

  13. Црвена звезде свој први меч и уједно прво полуфинале на турниру, игра данас од 17,30 по нашем времену, а директан пренос је на националној телевизији Бугарске, БНТ 2. Противник је славни клуб из Грчке, Панатинаикос из Атине

    Ако буде неки лајв стрим за ово обавезно бачите, ово ће бити добар тест да се види колико вреде звездина појачања.

  14. http://tv-sv.blogspot.de/2010/05/bnt-2.html
    http://bnt.bg/bg/bnt2
    Ево за браћу вукајлијаше стримови :Д

  15. Pustismo Andreju Milutinovića. Šteta, mlad i perspektivan igrač, ali izgleda da je razlog njegovo ponašanje (ma šta to značilo)...Miličić je bio naravno novinarska patka. Videćemo da li će biti još neko pojačanje, ili je to to.
    Slažem se da će današnja utakmica dati neke odgovore na pitanja, tj. na to koliko smo dobri.

  16. Хвала Деветаре момчино.

  17. http://liveboxtv.com/?page=mOmRnaKYmKuWmOmRnaecm6yVl9vY1t8=

    Онај Деветаров стрим кочи, ако неко хоће да гледа овај ради. Није лоша Звезда за сад.

  18. 6 разлике, добро је и није добро, јебга :Д

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.