КК Црвена звезда

  1. Hapsi vam Brankica Čovića ne b92 lolo

  2. Ode vam almond a možda i ostala dva amera

  3. Лепо вече у Пиониру. Солидна атмосфера, добра игра, важна победа!

  4. Skot jebo kevu Francuzima.

  5. Скот кобјаснио, Ракоч да узме радну књижицу и да тражи нови клуб.

  6. Ракоч да узме радну књижицу и да тражи нови клуб.

    Вај ман?

  7. Јер је слепац и време му је за пензију.

  8. DOBRO JE DOK POBEĐUJU, KAD KRENU DA GUBE JEBAĆEMO IM MAJKU.

  9. Rakoč je dovoljno dobar da uzme i reši onda kada je to potrebno. Pravio je previše grešaka za igrača sa tolikim iskustvom, ali jbg i njega je ponela atmosfera. Skot je samo potvrdio ono što smo videli još prošle godine, da je mnogo teško "braniti ga".
    Igra mi se još ne sviđa, previše mi stihijski deluje, ali potvrđuju se moje procene pre početka sezone, da imamo nekoliko igrača koji u pojedinim deonicama utakmice preuzimaju odgovornost, i što je još važnije uspešno poentiraju. Simonović se još čeka, i mislim da će uskoro i on "proraditi".
    Voleo bih i da Cvele ima veću minutažu.
    Nedeljna utakmica će pružiti malo konkretniju sliku trenutnog stanja. Svakako ima razloga da se derbi čeka sa optimizmom, iako i Partizan ima odličnu ekipu.

  10. Ракочевић слепац. Важи.

  11. Добро, мој резиме. Навијање добро, не укивајте га у звезде. У неким моментима било је прејебено...Ајде играј и бори се, по зими киши, ооо ми теби певамо и песма пропалога ђака је грмило, остатак само сектор са Делијама навијао. Биће боље како утакмице буду одмицале да се навикнемо на Пионир да правилно распоредимо коп и натерамо остатак хале да пева.
    Е сад играчки, ово је тзв. шок терапија и за нас и за Французе. Наши се накурчили ради подршке њихови се усрали. Види се идеја, види се вежба али треба на томе још да се ради. И опет исти проблем што не можемо континуирано да играмо, 20 минута играмо перфектно 20 играмо ко КК Доње Вардиште јбт. Ракоч ме разочарао јер се залетио 5-6 пута ко да је супермен, али опет дао је ону трицу кад су нам пришли на +4. Скот је нека живахнија и ошишана верзија Томаса :)
    Е што се тиче тренера. ЈЕБЕ! јебо је кад је Босну водио, тад сам га запамтио и стварно Босна је карала баш. Види се да има знање, само да га хоће оставити да се уклопи, и имамо екстра тим екстра тренера.
    ОООООООООООООО МИ ТЕБИ ПЕВАМООООООООООООО!

  12. Јебачу понекад претерано једеш говна :)

  13. Јебачу понекад претерано једеш говна :)

    To smo još ustanovili na temi fudbalskog kluba. :)

    Ma nek pobeđuju oni samo. Dobro je što smo ih sad dobili da dobijemo na samopuzadnju pred tekmu sa partizanom.

    http://www.youtube.com/watch?v=oXrPLK7thiw&feature=g-u-u

  14. YeahBatch je izgubio kredibilitet i pre nego što smo videli da je Raduljičin dvojnik.

  15. Ракоч не капира да ни пре пет година није могао да прође сам целу одбрану и поентира, а и данас то покушава и губи лопте ко идиот. Себично говно.

  16. Јел био неко јуче ? ко је водио навијање ?

  17. Ја сам био. Па стандрадно, ко и на фудбалу :)

  18. Ко је водио навијање мајке ти ?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.