КК Црвена звезда

  1. Што ми никмењак иде на курац, као и сви ти наши бивши играчи што су углавном играли очајно у Звезди, а полуде кад играју против.

  2. Како пуши Варда Миланеееееееее ?

  3. ratko vardaaaaa, ratko vardaaaaaa, pusi kurac sadaaaaaa

  4. ne treba vam strim imate na rts2

  5. Мислим да Селени то ништа не значи.

    Јебали смо Радничког, Ракоч решета док га ћале гледа с трибина. Не свиђа ми се само оно курчење Човића, ладно су променили одлуку, а Вук је очигледно симулирао. Не желим да нам суде под толиким притиском, не желим да постанемо Партизан.

  6. Фино.

    Добити следеће две рутински и онда ухватити залет за магичних 6 утакмица у Еврокупу.

  7. ponovo smo na tekmu od grobara, sledi nam par laksih utakmica dok ce se direktni rivali susretati
    prilika da se odlepimo ako ne zajebemo

  8. Имајући у виду дерби на пролеће већ смо исти (са предношћу због бољег међусобног скора)...
    Само полако, видим све више причају о следећој (им) сезони(ама). Лепо рече Његош:"У добру се не понеси...", мислим да не буде забуне ово важи и за мене ;-)))))
    Слушасмо годинама о некаквом систему (све вајни стручњаци су понављали ту флоскулу као папагаји). Није у питању био систем него најбољи (читај: најскупљи) играчи. То свако реалан зна. Е па сада ми имамо најскупље/најбоље играче, а појединци кукају као девојчице због тога. Њихов проблем. Не мислим да ми сада имамо некакав систем, али кошарка коју играмо (за кош више) свакако ми се више свиђа од рукомета који смо гледали у последње време. Ту не мислим само на Партизан, него уопштено на кошарку која се играла у ЕЛ. Претходне, и поготово ове сезоне пооштреним судијским критеријумом се мало допринело да игра у европској кошарци постане лепша.
    Да се вратим на тему, тј. Звезду. Мислим да смо још у кризи форме као екипа. Појединци су у солидној форми (Суботић, Цветковић, можда и Катић...), али већина играча игра лошије него претходног месеца. Пар утакмица код куће са не баш јаким противницима, који дефинитивно нису за потцењивање, али свакако су слабији од нас, су идеална прилика за дизање и форме и морала.
    Најкритичнији део сезоне биће истовремено играње АБА лиге и друге фазе Еврокупа у изузетно јакој групи, евролигашког квалитета. Клупа је довољно дугачка, али морамо као екипа да научимо да не губимо олако предност од 10 и више поена. Једино на тај начин је могуће сачувати свежину свим играчима.
    Дивац свакако зна шта ради.
    Ако ћемо да будемо објективни Игокеа би реално требало да освоји прво место у регуларном делу АБА лиге. У том случају фајнал фор АБА лиге ће бити најважнији турнир сезоне (освајање Еврокупа је ипак само леп сан, не кажем да немамо и ту своју шансу, али далеко смо од првог фаворита за освајање истог).
    За почетак вечерас имамо неке "нерашчишћене рачуне" (шифра:"Солди нису све"). Наравно да бих волео да буде +30, али ниједној победи нећу гледати у зубе.

  9. Iskreno, Plasman u Evroligu sledece sezone bila bi mi veca satisfakcija nego osvajanje Evrokupa ove. Da bismo otisli u Evroligu, moramo biti prvi u regularnom delu (kako je prosla prva polovina, to je gotovo nemoguce) ili da budemo drugi u regularnom delu, pa da osvojimo F4 ili mi ili Igokea (ili ko vec bude prvi) sto je znatno realnije i tu je nasa najveca sansa. Postoji mogucnost i da budemo treci u regularnom delu i da Igokea osvoji pa da idemo u kvalifikacije za EL ili da budemo drugi u regularnom delu, a da osvoji neka treca ekipa F4, mozda Partizan... Kvalifikacije su daleko od sprdnje, cini mi se da od osam ekipa samo jedna ide u EL. Malo nas je ujebao los start, ali ima vremena da se sve ispravi.

  10. Sevastokrator_95

    Iskreno, Plasman u Evroligu sledece sezone bila bi mi veca satisfakcija nego osvajanje Evrokupa ove.

    Osvajanje Evrokupa donosi plasman u EL.
    Ipak, mislim da je to teži put od onog kroz ABA ligu.

  11. Jebaćemo reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
    !

  12. Reservoir, nisam znao za ovo...

    Razbismo Split, stepenik po stepenik, gledacemo Zvezdu u Evroligi sl. sezone ako se nastavi ovako.

  13. izbijamo na 2. mesto ako grobari izgube od Zadra u gostima
    nije realno, ali sa druge strane izgubili su i od mutavih madjara

  14. Добро игра Звезда. Браво комшије, пуните Сплитове.

  15. јебаћемо рееееееееееен
    јебаћемооооо реееееееееееееееееееен

  16. Рутински баш. Ови су и са Вукушићем и Вујчићем много слабији у гостима.

    Не треба ми да гледамо да ли ћемо бити други или трећи већ искључиво први! Онај ко има у глави прво и само прво место ће много лакше бити први него онај ко каже није лоше ни друго место. Ја се слажем да није лоше али за овако битну ствар треба бити оштар и максималан, а у прилог томе иде и то што није баш ни нереално.

  17. Dobro, prvo mesto zavisi i od rezultata drugih tekmi...

  18. Kako me obradovalo NIKAD NEĆEŠ BITI SAMA MI SMO TVOJI SINOVIIIIIIII

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.