krš brt, iole ozbiljna ekipa mora da tuče asvela i virtusa i kući i u gostima. makabi zajeban kodkuće i kad je jak i kad nije, a ove godine ozbiljna ekipa još dobro uigrana. stoji da paćo ima problema, treba neka zvijer u rijeketu ko što je bio lesor to najviše fali. ipak i s tim problemima može partizan na suvi kvalitet da se umuva u plejof i trebalo bi, isto važi i za zvezdu
haha vido sam belineli ih satro. izgleda su malo ozbiljniji nego prosle sezone, doveli su par dobrih imena, danston, dobrić, smit, a monako čeka vokera nasušnog
ipak mislim od rekordnih budžeta partizana i zvezde moraju biti biveni. nego šta je sad sa makabijem, jel za njih sezona gotova i ako jeste oćel nam obrisati poraz koji su nam nunnally?
karaj limenku
Musavica
krš brt, iole ozbiljna ekipa mora da tuče asvela i virtusa i kući i u gostima. makabi zajeban kodkuće i kad je jak i kad nije, a ove godine ozbiljna ekipa još dobro uigrana. stoji da paćo ima problema, treba neka zvijer u rijeketu ko što je bio lesor to najviše fali. ipak i s tim problemima može partizan na suvi kvalitet da se umuva u plejof i trebalo bi, isto važi i za zvezdu
virtus ocetkao monako i to u gostima :O
haha vido sam belineli ih satro. izgleda su malo ozbiljniji nego prosle sezone, doveli su par dobrih imena, danston, dobrić, smit, a monako čeka vokera nasušnog
ipak mislim od rekordnih budžeta partizana i zvezde moraju biti biveni. nego šta je sad sa makabijem, jel za njih sezona gotova i ako jeste oćel nam obrisati poraz koji su nam nunnally?
ништа нога у дупе из ЕЛ као руске тимове
не би ме уопште чудило да се организује нека дворана у Србији да Макаби може да игра
Nisam gledao protiv borca ali izgl da je bila prava evroligaska tekma, teze protiv borca nego protiv asvela
Makabi u pioniru bi imao vise gledalaca nego zvezda u areni xd
Нисам ни ја видим онај јаго дао једну тројку :Д
idemo jagooo sad imas 2/16
рофллл
Igramo ko kurac
Nemamo prvu petorku, pa da izmenama pojačavamo.
Nakrcali smo sve i svašta u roster, sad se obija o glavu.
I da pobedimo, a vrv nećemo, ova igra nema glavu ni rep.
Al nece Tea :( Bolomboj u fazonu sada cu da postanem dzabar
Igra raspad, sut za tri, neka beskrajna urucenja, LAZICU FALIS
Nejpir sahranio zvezdu i jos sr ispisao odozgo
karaj limenku
+1
Ivanovic jeziv, 6 min bez kosa iz igre bukv potpisujem peticiju da nas thilmo preuzme vise bi imalo smisla
NEMORAL DOZIVEO PORAZ
CECA I ACA LUKAS KME KME