10 novih igraca, od domacih lazarevic ciglas i lebranko. Ovo ako ivanovic uspe da sastavi treba mu dici spomenik
Neki realaniji scenario je da Teo poludi i batali sve posle 5,6 tekmi i zatrazi trejd i krene neki raspad sistema gde ce pola ekipe dobiti pedalu pa ce se biti tuzakanja itd
Kad pogledaš nakrcali smo se dobrim igračima, al nekako u startu imaš osećaj da to neće funcionisati. Doduše lepo je sklopljen roster, verujem da je čovke napokon shvatio da bi i trener mogao da bira igrače. Viđećemo..
Штета што је добрић отишо
Poseban pozdrav za Manijaka
https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=07&dd=17&nav_id=2367273
BOMBA BOMBA
Ovo izmedju Zvezde i Paće u basketu postalo epitom jadnoće. Sramota jebena. Nadam se da ni jedni ni drugi neće do top 8 dobaciti.
bukv true
Dosao neki novi plej u zvezdu ima 1.60 filip covic za bogate vrv, znaci topic opet ne igra
јбш топа
дошо чојк из брасила цзв се
играће се самбааа
10 novih igraca, od domacih lazarevic ciglas i lebranko. Ovo ako ivanovic uspe da sastavi treba mu dici spomenik
Neki realaniji scenario je da Teo poludi i batali sve posle 5,6 tekmi i zatrazi trejd i krene neki raspad sistema gde ce pola ekipe dobiti pedalu pa ce se biti tuzakanja itd
Armani za siromašne
*za bogate lol
Kad pogledaš nakrcali smo se dobrim igračima, al nekako u startu imaš osećaj da to neće funcionisati. Doduše lepo je sklopljen roster, verujem da je čovke napokon shvatio da bi i trener mogao da bira igrače. Viđećemo..
ovo
voleo bih da gresimo ali..
zvezda danas nije dovela nikog, covicu esi mi dobar brate moooj treba li ti sto kralju
ал је зато продужила уговор лазаревићу хххахаха
alo covicu sta radis, monako doveo kembu vokera, dje je i sta radi dzon vol
аха значи променила се правила игра се са 3 лопте сад
citam sad olimpijakos se nabrijao, prodali sve sezonske za minut, isle su oko 1000e pa ti vidi
džaba im sve kad im otišlo bugarče trbuhom za kruhom
prvo sam pomislio na milutonOVa haha ali da vezenkov otisao da bude pedja umesto pedje
Dobro Covke ako dovedes Sveda u Zvezdi znam da ces vjecno biti u mojim molitvama za dobro zdravlje