Automobilizam

  1. A ono, ne znam kakvo im je stanje kad koštaju isto koliko i ona što je u taksiju bila (mada je sigurno ona izdržljivija). Ova zadnja izgleda ima italijanske papire.

  2. Ne verujem da bolja kola završavaju na placevima kod nas. Npr. jedan plac u NS prodaje kola iz Holandije koja su kupljena, blago rečeno na otpadu. Masovno su Renoi i VW-ovi. Masovno su bivša taksi vozila, koja nisu bila predviđena za taksi, izraubovana do bola. Možeš da zamisliš kako ide laguna 2 sa 700 000 na satu xD.

  3. Možeš da zamisliš kako ide laguna 2 sa 700 000 na sat

    Može potpuno OK da izgleda i da se vozi, da čovjek pomisli da nema preko 200 hiljada. Sve zavisi kako se održava i kako se vozi. Npr. moj Golf ima slučni kilometražu, nijesam ga nikad ozbiljnije udario, nijedan stub nikad nije povuk'o, dok taksista vjerovatno plati kasko i onda mu se jebe. A čitav enterijer otporniji na habanje, pa se teže primjeti.

    Zbilja, pređoh jutros 300km, 17km od toga po makadamu, još staj'o iza nekog Volvoa što se zaglavio. Najgore je što je kiša uništila put. Zbog toga počinjem da razmišljam o Pajeru kao zamjeni za Pasat. Ionako ovaj drugi jedino u lov kad idem vozim 100 metara po makadamu...

  4. Је л' возио неко од вас на биодизел?

  5. Ja sam vozio Sprintera na onu vrstu biodizela od uljane repice.

  6. Је л' возио неко од вас на биодизел?

    U nekom momentu je Autosaobracaj iz KG dobio veliku kolicinu tog sranja pa je moglo da se nadje i ovako. Ja sam to sipao u Audi 1.6 TD i islo je solidno samo sto je purnjao dim koji je smrdeo na fritezu. Kazu da su zimi imali ogromne probleme sa njim napravi se kao slina i nema sanse da protera kroz filter. Obican dizel moze da ide bez problema i na staro ulje iz friteze, neki nemac je sa golfom dvojkom presao 300000 hiljada tako, a sva prepravka se sastoji u tome da sva gumena creva, semeringe i dihtunge zamenis silikonskim jer se od tog ulja naduju, a to bas i nije mali posao najvise zbog semeringa na radilici, maloj bregastoj i bregastoj, znaci mora ceo motor da se rasturi. On je prvo vozio bukvalno na zejtin iz radnje, pa kad je on poskupeo, napravio je sistem za talozenje i filtraciju ulja iz restorana. Al vozi se dzabe jebiga. Van toga nema nikakvih prepravki na motoru. Obicnog dizela mozes da vozis i na preradjeno ulje, doduse mineralno to su seljaci kod mene radili godinama, procede ga i teraj, i na ulje ide jos bolje traktor doduse samo kad je leto.
    Juce sam isao do Zlatibora sa Golfom koji sam krstio "Milenijumska Kanta", i cepao sam ga bez pardona, niko me nije pretekao 270 km sam presao i potrosnja 8.5 litara plina. Ou jea.
    Po gradu trosi 11.5 sto je isto ekstra.

  7. Ovi u mojoj bivšoj firmi su stavljali gomilu nekih aditiva u taj biodizel. Mada mislim da je slabije vukao nego na običan eurodizel.

  8. Дајте неке предлоге за алуфелне 17ице да турим на бемвеа

  9. Прве су добре, волим тај фазон, ал некако су ми аут оф дејт :Д
    Друге су екстра, треће ми се не свиђају, не бих да ми се толко виде дискови, лололо

    Дајте још предлога

  10. Како би му ово стајало? Добра је цена, мада су ми мало сувише обичне, шта знам.
    http://www.polovniautomobili.com/oglas4051859/alu_felne_bmw_5x120_r17/

  11. Тамно тегет, тако нешто.

  12. Biodizel ne znam koliko je dobar za novije motore. Kod nas ga nema. Ja sipam eurodizel i malo ulja, jer je posan. Zbilja, koliko je kod vas plin? Čini mi se kod nas na jednu pumpu 65 centi. Zvuči malo.

    Enemi, te sa oglasa su prije za neki stariji, tipa e36.
    Ove su mi vrh:
    http://www.ahag.de/images/product_images/popup_images/6753816.jpg
    http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/163/7261/40063895/styling73-005-9112989913076335363.jpg
    http://i143.photobucket.com/albums/r158/olaf2046/398_1lg.jpg

    Style 73.

  13. te sa oglasa su prije za neki stariji

    Тако и мени делују, мада ме привукла цена и то што иду и гуме уз њих.

    Мада сад се играм са овим 3д тјунингом и размишљам можда су ми и превелике 17ице, шазнам.
    Ове што си поставио су сличне као ове прве што је Мики поставио, готивим тај тип ал не могу баш да се одлучим, не знам шта би му боље легло.

  14. Мада сад се играм са овим 3д тјунингом и размишљам можда су ми и превелике 17ице, шазнам.

    Лоло, зајебо сам се, нису велике него сам ја случајно стављао 19ице. лоло

  15. Imaš slične i style 32, ali mislim da bi mu 73 baš legle. Evo i u istoj boji:
    http://i9.photobucket.com/albums/a74/Gottalovethexi/IMG_391.jpg

  16. Мораћу да ловим по огласима, не бих да дајем више од 200-250 еура за то, непотребан је трошак, али не жури ми се, него рекох да видим какве су вам идеје јер ја баш не могу да се одлучим шта му најбоље стоји.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.