Automobilizam

  1. Jebi ga, JTD je fin motor, ali to je jedina svijetla tačka tih kola. Kontam da bi odma' rek'o da mu je auto koje si ti preporučio kod majstora. I to bi vjerovatno činio 1000 puta dok ga ne proda. Da te smori sa zvocanjem.

    http://www.vrelegume.rs/vesti/najvisi-profit-mazde-u-istoriji-dugoj-94-godine-aktuelno/
    Izgleda se dobro prodavaju. Kontam da je šestica fina za taksija.

  2. http://www.vijesti.me/vijesti/podgorica-u-pozaru-izgorjelo-sest-vozila-clanak-199816
    Viđi ovo. Sad pred izbore se spontano pale kola. Moraš pazit' đe parkiraš sade, poželjno bi bilo i da imaš biografije vlasnika vozila pored kojih parkiraš svoje.

  3. U kurac, imam mali problemčić. Parkiram ti ja Pasata, fino sjedem za sto kad vidim fali lajsna na zadnja desna vrata. Ne sjećam se da sam ga skorije pijan vozio. Kontam da mi je neko ukrao... Sad moram novu i da pređem ostale plastike bamperom... Fino.

    Nešta za enemija:
    http://www.youtube.com/watch?v=zpehxujzYPY
    A čovjek mu nudio prase u znak dobre volje.

    Zanimljiva sličica:
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/q82/s720x720/10171138_317263728421641_7612678967069900627_n.jpg

  4. E, izem ti one kartice na Renou. Jeste dobra nikad nije crkla na Meganu u firmi, ali sam se navikao pošto je onaj tim koji sam držiš u džepu, ne mora da se ubacuje u onaj slot, danas kad sam se vratio kući i parkirao kola u garažu, uspeo sam da zaboravim ključ u kontakt bravi. Srećom pa se ne zaključava automatski.

  5. Ne znam može li da se probuši, da je staviš na privjezak za ključeve (ako već nije probušena).

  6. Ma nije mi to problem. Problem je što sam se navikao da izađem iz auta i da ne razmišljam o ključu , naročito danas sam 100 puta izašao iz Renoa i on se sam otključa i zaključa. Navikao sam se na Renoa :(.

  7. Kad se približiš na jedno 5 metara se sam otključa, ako sam dobro shvatio? Mislim da je tako i kod Sivika. Ima Megan i onu "folow me home" opciju. Ja imam reflektor pred kuću, pa mi ne znači mnogo, ali se pitam valja li čemu? Megan trojka, jel'? Koji je motor?

  8. Megan dvojka karavan/van (nema zadnja sedišta samo ima furgon), 1.9 dci 120 ks, 6 brzina, 2005 godište, aždaja, nepravi nikakvih problema. Firmin auto - najbolji :).
    Ima fazon kad se uhvatim za kvaku, on prepozna karticu i otključa - čuje se onaj zvuk centralne brave, posle samo kad izađem kad zatvorim vrata i odaljim se 1-2m čuje se zvuk zaključavanja i čuje se aktivacija alarma. Jako dobra stvar, šteta što se dosta kradu.

  9. Znaš li ima li kakvih razlika u sjedištima ili u nekim djelovima, kao kod npr. taksi Mečki.

  10. Nema razlike u enterijeru nikakve. Znam pošto sam vozio i ''običan Megan'' koji nije van, isto je sve. Mada mislim da mu je ojačan zadnji trap i torziona osovina.

  11. Pa e, to im je standardno, zbog tovarenja. Samo mislim da van bolje leži u krivinama. W124 u taksiju npr. ima komplet trap ojačan i ne može se tako lako sjebati. Pored onih nosača za radio stanicu tabla je mnogo otpornija. Kod novijih mečki i sjedišta poslije pola miliona izgledaju ka' nova (mislim da su od skaja), a i dobar dio je samo prelijepljen folijom (ispod crna ili siva farba u odličnom stanju), pa mogu zajebati našeg čovjeka.

  12. W124 u taksiju npr. ima komplet trap ojačan i ne može se tako lako sjebati.

    Jedan ćaletov kolega je prvo imao w124, pa w210 i sad ima w211, krem što su predviđeni za taksi. Super su, ali je problem što ovde nema delova nego mora u Nemačku da ide da kupi delove.

  13. Sa koliko ih kupuje? 400-500 hiljada? Mislim da sad koriste B i E klasu.

  14. Znam samo za w211 da je imao 350 000 kad ga je uzeo pre 3 godina, a sad ima 550 000 km.

  15. Koliko ga je platio?
    Može nešta ovako npr. da se uzme, ali je dosta para za taksi...

  16. A čovjek mu nudio prase u znak dobre volje.

    Јбт, каква глава... Добро ми није понудио кило кромпира, после као сељаци добри... Ма шта добри, говна бре ко и остали. лоло

  17. Ne znam radi li se o normalnom seljaku (poljoprivredniku), ali krme, još ako ćeš ga na ražanj, zvuči primamljivo.
    Ipak, ključ za papak je stvarno previše, pa da ti ga Radoš Bajić lično dovede pred vrata...

  18. 7,5 hiljada, 2005-o godište, 220 cdi, 150 ks, automatik

    Šta mu znam, ipak su kola vjerovatno pretrpjela torturu. Pitanje je koliko je vožen i koliko je čukan. Plus su bivše taksi-mečke neudobnije od standardnih.

    Ne izgledaju mi kao bivši taksiji, ali sve je moguće. Mislim da su sve bile 200CDI i sve imale crni skaj.

    EDIT:
    Izgleda nije samo crni skaj...

  19. Nisu taksiji, nego samo kažem da su ''povoljne'' jer ovde traže 8-10 hiljada za takve.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.