Automobilizam

  1. Pa, ono, ako 'oćeš na sigurno ja bih uzeo Fokusa. Samo pazi ako uzmeš 307 jako je nepregledan A stub. Jel' karavan?

  2. Jake cijene. To dođe oko 3 hiljade eura?

  3. Da, ali su registrovani i u jako dobrom stanju, e sad može i za manje da se nađe od privatnih prodavaca. Ovi sa linkova su sa placeva.

    Edit: http://www.bytbil.com/bilar/mercedes-benz/e/fvb7yasg/U0ABUDIAAY1ZkeRfzi.owz-pgAAA!

  4. Fino djeluju sa slika.
    Da nijesi gled'o kakav A4 ili slično? Ja bih lično Mečku najprije.

  5. A4 jedino 2.4 Avant, bio je i jedan 1.8t ali je prešao 400 000 km. Videću od nedelje, jedan komšija će da prodaje A4 1.8t Avant, 99' godište, traži 2200 eura, ispod 200 000 km je prešao. Lik kupuje najnoviji A4. Blago njemu.

    Mečka me samo brine zbog rđe.

  6. Kakve rđe?

    Ako nema na njemu onda se ne brini.

  7. Poćeraš ga na kanal i ako je zdrav uzmeš. Ako u međuvremenu istruli središ i to je to.

  8. http://www.ford.rs/Akcije/B_Max_Trend
    Ko menja auto trenutno, ima moju preporuku. Ja zapravo vozim Ford Fusion i jako sam zadovoljan. Ovo je naslednik-valjda. Uglavnom za 11k evara puna garaža ispravnog auta. Fali webasto i automatska klima, ostalo uglavnom ima.

  9. Ko menja auto trenutno

    Teško da iko ima tolike pare lolo

    A dobro, webasto je korisna stvarčice, može se naknadno ugraditi. A i automatsku klimu ne znam imaju li danas nova auta za te pare. Kad bolje razmislim ljudi su se nekad 'ladili na leptir staklo, a sad im smeta ako je taster klime previše mali...

  10. Imam manuelnu klimu. I ima cinculiranja. Moraš da vodiš računa o njoj dok voziš. To odvlači pažnju. Ali verujem, da kada je klima automatska i zonska, rođena žena sa zadnjeg sedišta može svakih pet minuta da te tera da ladiš, pa da greješ, sve dok ne sletite sa puta.
    Webasto je moj omiljeni deo savremene opreme na oklopnom vozilu. Svaki put kada uđem, prvo ga poljubim.

  11. Ma bitno je da 'ladi. Meni hlađenje dovoljno do jedno 25-30 stepeni, poslije bi bila klima poželjna, al' dobro otvorim prozore i malo nagazim.

    Neki stariji Transporteri imaju fabrički Webasto, ali ne može da radi kad je motor isključen.

  12. Imao drug na Bmw 5 webasto na daljinski. Sedi lik u kući, -25 napolju on ga klikne za 5 minuta auto koji je bio okovan ledom suv ko barut sa 30 stepeni unutra fazon. Nema ništa jače.

  13. Обично кад одеш до форда да пазариш ауто за тако ситне паре, кажу ти да баш нема тај модел са том опремом, али има неки сличан, пар хиљада евра скупљи. Тако је било за фијесту кад је коштала наводно 9000. Мада, сад ми не би пало на памет да купим фијесту ни за толико, али форд сам запамтио по таквим рекламама.

  14. Kod nas je isto bio Grand Motors, a sad "Pegasus". Sad im ne znam cjenovnu politiku, uglavnom oko 11-12 hiljada taj MPV navodno košta sa 1.0 motorom kod nas.

  15. Jes', dosta znači. Zamijenih kvačilo na Golfa i ležaj točka mi otiš'o na Pasata. Nedaj Bože da kod nas ostanete u kvaru. Ja nijesam ostao u kvaru, ali su me ipak boli oštrim predmetima i zvali policiju da me privodi.

  16. http://www.vrelegume.rs/vesti/novi-vw-passat-u-parizu-najava/
    E konačno vala. Mene ona B7-ica mnogo grđa od B6-ice bila. Ovaj Pasat je bar mene mnogo lijep.

    http://www.vrelegume.rs/vesti/rikardo-kaka-dobio-santa-fe-od-hyundaija-izvestaj/
    Što je postar'o ovaj čovjek...

  17. Pazario sam Fokusa 1.6 16v, 2001. godište, 190 000 prešao, cena je 1100 eura. Jebiga, bolje mi je da imam malu potrošnju (8-9l u gradu) i da mogu da ga carinim kad se vratim.
    Živahan je udoban, prostan (karavan je), solidna je oprema. Kad bude bilo para videćemo nešto bolje.

  18. @mickey
    gde zivis

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.