Automobilizam

  1. U Halmštadu (privremeno), ti?

  2. meni istekla garancija. tražim gdje bi mogao odvesti kola za sledeći servis jer kod ovih ovlašćenih neću više, nijesu mi nešto oko napunili.

  3. to austrija?
    ja sam na bezanijskoj kosi

  4. Nek ti je sa srećom Ford. Nije neki trkač, al' će služiti.

    Pani, možda kod Grebovića, za njih jedino znam da servisiraju BMW. Ili možda da kupiš nova kola lolo

  5. ža mi je da ga dajem nekom prilično sam se navikao na njega. ali, ako misliš da je tako najbolje...

  6. A ne znam, časti mi. Onaj MP u ulicu Vojislavljevića mislim da nije neki. Za Grebovića ne znam. Možda da pitaš one ljude što ti pune klimu, oni sve znaju lolo

  7. kod MP sam isao prije, ne svidja mi se kako rade. ja se ne razumijem u kola i pojma nemam ali vidim da nijesu strucni, bio sam jednom kad su radili servis nesto mi ne ulijevaju povjerenje.

  8. to austrija?

    Jok, Švedska, mada je dosta švaba došlo poske drugog svetskog rata.

    Nek ti je sa srećom Ford. Nije neki trkač, al' će služiti.

    Hvala. Solidno je agilan za 100ks, a i nemam gde da brzo vozim, svuda je 40 ili 50 ograničenje, a kazne su paprene.

  9. Halmštad zbog ovoga "štad" zvuči njemački.

    Ne znam ni za jedan servis specijalno za BMW. Generalno u ovlašćenim servisima rade majstori koji nijesu dovoljno sposobni da otvore svoj. A cijene paprene. I za ovaj Hjundai deru 5 godina, 200 eura valjda ulje i filteri, ka' da je mlaznjak.

  10. a za ferari 360 11 iljada mali servis. samo deru.

  11. E imaš auto-električara Šarović ako ti trebadne.

    http://www.youtube.com/watch?v=VzZ0xVLxRBs

    Pogle kako dere dvojka Ferarija. Ja sam Panameru prije dvije godine kod nas preteko.

  12. Ja ferarija pretičem biciklom, pod uslovom da on vozi dvajes na sat.

  13. Jedan biciklista gonio 60 na sat kod nas. Izgledao k'o stranac. Čini mi se da je čak imao i kacigu.

  14. Ma kakav BMW, najžalije mi je Tojote. Ove Lade i Korse manje, jer nijesu slupane, a i Lada im time služi.
    Da su tu Tojotu prodali mogli su npr. kupiti kompjuter i nekoliko igrica i iživljavati se do mile volje.

    Nova reklama za Jaguar.
    http://www.youtube.com/watch?v=oDF3yEPesgQ

  15. http://www.vrelegume.rs/test/vn-spanije-2014-formula1-f1/

    Konačno da se pohvalim da imam jedna kola veće kubikaže od Formule 1.

  16. добра је ова реклама с мурињом
    сад наиђох на ову:

    http://www.youtube.com/watch?v=C2HrdbhXeaA

  17. Fina reklama. Nadam se da se ova ekipa fabrički dobija uz auto.

    Izgleda će potpuno sjebati Lančiju.

    Nedavno je i zvanično potvrđeno da će Lancia svoje automobile ubuduće prodavati isključivo na domaćem, italijanskom tržištu odnosno da će postati brend samo za Italiju. Lancia će takođe u narednom periodu iz svoje ponude izbaciti modele Delta, Thema i Voyager, što u praksi znači da će kupcima na raspolaganju ostati samo najmanji model – Ypsilon.
    Ovde se postavlja pitanje šta će se desiti kada se istekne životni ciklus i tog Ypsilona (oko 2018. godine); da li će dobiti naslednika ili će Fiat odlučiti da tada i definitivno ugasi Lanciju kao marku?
    Imajući sve to u vidu, budućnost Lancije je pod velikim znakom pitanja, pa fanovima ostaje da se sa setom sećanju nekadašnjih modela poput legendarne Delte Integrale.
    Ovih dana posebnu pažnju privlači i jedan specijalni primerak Delte Integrale, prepravljen u kabriolet. Naime, novinari britanskog magazina Autocar su nedavno u Italiji imali priliku da zavire u privatnu kolekciju automobila bivšeg velikog šefa Fiata Giannija Agnellija (12. mart 1921 – 24. januar 2003).
    Među brojnim specijalnim modelima Fiata (kao što su recimo Fiat 125S sedan, Fiat 130 estate i Fiat 131S), Lancije i Ferrarija nalazi i unikatni primerak Agnellijeve Delte Integrale Spider.

    Izvor: AutoBlog.rs

    Čudi me što nijesu Musi nasljednika našli. Jes ružni MPV, ali ih je donekle iščupala na zapadu. Siđeo sam u njoj. Djeluje prijatnije od Ideje, a i materijali se čine kvalitetnijim.

  18. Da cujem necije misljenje - u pitanju je sluzbeni auto, tojota avensis, model sto se proizvodio 2003–2009, dizel. Ne znam kubikazu, mada nije ni bitna. Auto se vozi u Nemackoj, ali cini mi se da se uopste ne odrzava, i vozi ga ko stigne.
    Problem je sto mu je slab odziv na gas posle recimo 5 min voznje. U pocetku vuce odlicno i posle nekog vremena jednostavno prestane da ima odziv kao ranije. Gura nekako do 2 hiljade obrtaja i onda kao da tu stane. Vuce i malo preko toga ali nema sanse preko, iako je papucica pritisnuta do kraja.
    Kolegi (nemac, 40 god. iskustva u voznji), koji auto ne spusta ispod 3 hiljade obrtaja (u 6. brzinu prebacuje tek kada auto dostigne 160-170 kmh), se u jednom trenutku upalila kontrolna lampica za motor, i od tada auto ima tih problema sa gasom.
    E sad, sta bi mogao da bude problem? Ja i jos jedan kolega nagadjamo, dok auto ne ode u servis, ali rekoh ajde da cujem jos necije misljenje?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.