U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Potrošio sam kočnice na 28hiljada. Samo gradska vožnja. Je l to ok? Nije mi se upalila lampica a u servisu rekli da se menja. Da l nece da nahvataju na foru. Koc mozdai malo slabije al nista mu ne fali.
скочков коментар за пежоа сасвим на месту
иначе ме то што су сервиси скупи за било који ауто не брине нешто јбг, мени то све око лимарије и механичке проблеме ћале завршава, од мењања свега букв уља каишева филтера до крпљења аута, никад нисам терао ауто да радим сервис јбг а никад проблема нисам имао, е сад око електронике и тога модернијег се не разуме нешто капирам, ал' има силу људи који му завршавају такве ствари тако да не бринем нешто кад он аминује јбг
за замајац ме јесу испрепадали донекле ал' слажем се са оним скочковим јбг, то замениш једном ако и тад, плус што може да се промени цео сет квачила за невелике паре и стави фиксни ако је толика мука, фап филтер ето нисам знао да се скида за 30е на пежоу, рекоше ми више, до 100е са декодирањем или како се зове, додуше опет људи који су чули од неког ко је некад чуо од неког, а за то знам да му се долива течност повремено, ал' не знам како га је онај пре мене одржавао
е да, за тог пежоа сам са три стране чуо (опет непоуздано али јебемлига) ако се заломи добар - одличан је, а да уме да прави ту јебаду са светлима, да сијалице на фаровима цркавају двапут годишње, да светла на инструмент табли умеју да умру тек тако итд., али сад више верујем да је то једење гована само
видећу већ, не могу још пет дана активно да кренем да тражим, него само овако повремено откуће, али сад бар имам оквирно шта и како, па ће ми бити лакше, захвалан сам вам свакако
и откад је бре марлборо у црној гори 3.7 аух ја нисам знао да су толико дигли цигаре тамо
Pdv na 21% + nove akcize.
Zato bez akciza sad pusiti, morace ih spustiti, bas je pala prodaja.
Jebem te ja coa usta bas da te jebem pezoa kupi bas bih voleo
Bolje senika neka uzme xd.
http://autonovosti.com/wp-content/uploads/2016/01/renault-megane-2-777x437-1.jpg
Ili guzivoja ovog. Mislim megan je valjda nešto bolji što se tiče većine stvari.
Megan je ili da se kunes u njega ili da kunes sudbunu
E al ozbiljno skoro sam nesto citao da smog od lozenja, dizela i to gori od duvanskog dima.
Pa jeste celt. Fun fact, sveti deo nase zemlje, Pristina je bila pre neki dan najzagadjeniji grad na svetu, sto se tice vazduha, a tek treba jos jednu termoelektranu da naprave xD
Imaju studije po netu koliko se smanji smrtnost od raka pluca u gradovima u kojima se "sredi" grejanje na ugalj i to.
A u Srb se uveze fazon oko 100k polovnih kola godisnje (mozda sam malo preterao ne znam), i to ugl onih koji su stari, znaci zagadjuju do jaja, i koji gledaju da liferuju normalne zemlje, pa ti vidi!
Al ako se ne vidi i nece danas za odma nista da se desi, onda je to sve ok.
Sto se tice cena cigareta one ce da idu gore dok se ne priblize eu cenama, to je odavno receno, a sto se pdva tice to je dokaz koliko su degenkoi i u cg vise nego u srb, retko smo glup narod. Al da ne duzim.
Coa pazaruj onda 307 i na konju si. Ako ništa drugo, uštedećeš na gorivu, a i realno lepši je ovih ostalih kanti.
A život u Pančevu je za pluća gori od svega pobrojanog. 3 paklice cigara dnevno da pušiš dok sediš na autobuskoj stanici gde turira 50, 30-ak godina starih autobusa, svaki dan ti ne bi toliko smetalo koliko da obitavaš u Pa.
http://www.alternativasostenibile.it/sites/default/files/inquinamento%20atmosferico.jpg
Dašak svežeg vazduha.
Morace da spuste duvan pala je prodaja skroz.
Do Nove godine islo je drzavi mjesecno 5-6 miliona od akciza. Sad vecinom bez akciza se puse i drzavi nista, jer ko je lud 4 eura puta 2-3 kutije na dan.
https://m.youtube.com/watch?v=SkxAFPKJMqw
Je l' ti firma refundira to u kulenu ili kako?
Audi A1, 2010. 2011. godište, drugar oće da uzme, do osam soma evra, jel to okej il da izbegne, jel ima nešto što treba da gleda, koji motor
voziće ga po begeu, al makar jednom godišnje tura do belorusije, poljske, holandije
Reme, to je firmin auto, a o tvojim zaostalim skečevima neću sad.
Kazi drugu da uzme za te pare A6
2006 ili 7
Zahvalice mi se kasnije
Boh, pogledao sam film, odličan, drži pažnju jebeno.
Slažem se sa Bohom, Rađ, za tu lovu se može uzeti bolji i veći auto