Automobilizam

1. A jeste izvalili sto je elon mask onaj iz tesle hteo da ima modele S E X i Y haha al ga sjebo ford tuzio ga za model E pa ga je preimenovao u 3 pa je sad kao S3XY xd

2. Da brate, sad pisu rimskim da bi tri crte asocirale na e xD

3. Tj sad pisu 3 arapski, i crte su izbacili

4. Pa da xd

A ona raketa ima skracenicu BFR i to kao znaci big faking roket al to je iz neke igrice pa mi nije tako zanimljivo jes lud elon mask nema sta

5. Kako skecuje covjek ja ne vjerujem.

6. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11774430/alfa-romeo-156-20-twin-spark

2.0 twin spark
    malo trosi 7,8 litara gradske voznje

Otkad je postala praksa da u oglasu pišeš i podatke o potrošnji ulja?

7. E, ne bih da smaram puno opet, jedno pitanje samo: Počeo sam aktivno da tražim fokusa, onog 1.6 tdci, restilizovan kao, neko 2005. godište (i usput onaj stariji tip klasičan), ali me zanima još jedan, vektra c 2003./2004., 2000 kubika, je l' to znatno bolji izbor od fokusa ili i nije toliko? Čini mi se da mi je ps preporučivao ranije tako nešto, a sad našao neku, ćaletu se za divno čudo dopala, pa bih je uveo u izbor uz fokusa ako čujem da je dobra

Zaista nubovski pitam, ne znam jbg

8. Ako biram samo po izgledu - onda vektra sigurno, ali me ostalo zanima

A ako sam dosadan odjebete me lepo i aukurac

9. 2000 kubika dizel (dti)? Solidan motor (solidno podnosi lošije gorivo, ima lanac umesto zupčastog kajša, nije skup previše za održavanje ukoliko su ga prethodni vlasnici dobro održavali), jedini problemi su tromost jer ima 101 ks i elektronika boš pumpe jer se onda valjda menja cela pumpa i to je valjda 350-400 evra. Inače ako odvojiš kintu za pumpu (za ne daj Bože) u štek, ako ti ne smeta tromost (fazon turbina se pali na 2200-2300 obrtaja) onda ćeš se fino navozati vektrom.

Od kraja 2004. ili 2005. godišta imaš i 1.9 cdti koji je jači, tiši i bolje vuče, a u principu nema problem sa boš pumpom.

10. Brate znaš li koliko jugo tempo 1.1 ima ks? Daj nemoj me jebati da je auto sa 100ks trom jbg naspram ovoga pls

I ne uklapa mi se u budžet mlađa vektra, zato sam i naglasio godište.

Edit: Da, 2.0 dizel

11. E za Boš pumpu sam i ja cuo, fazon sa rukama izbije i na 500e. Al ne znam koji auto ima uopste, nego sam onako fasciniran da sam cuo za nesto s ove teme.

Znam i za plivajuci zamajac, on je isto skup u picku materinu ako se sjebe

12. Ništa gledaj i vektru, u principu je dobar auto, ako nemaš neke predrasude, gledaj možda i benzin - plin varijantu.

E da, 2.0 dti nema plivajući u 99% slučajeva.

13. vektra dobra je, jeste troma i u principu se ne desava da ti ode nesto veliko, uglavnom zvizne neka glupost tipa letva volana ili tako nesto

14. Zavisi i kakve su felne

15. Vozite Clk brateuuu

16. Djoks Stajl
    vektra dobra je, jeste troma i u principu se ne desava da ti ode nesto veliko, uglavnom zvizne neka glupost tipa letva volana ili tako nesto

Letva je bila problem na Vektri B (do 2001. proizvođena). Na Vektri C letva nije problem. Zapravo Vektra C sa malo čim ima nekih ozbiljnijih problema.

Ako ti ne smeta tromost, pogledaj i Omegu B restajling sa 2.0 dti motorom.

http://www.kolesa.ru/uploads/2016/07/Opel-Omega-B-1999-2003-1600x0-c-default.jpg

17. Hahah a lud li si brate evo jebi mi mater ako mi volvoa ne predložiš u narednih sat vremena :D

Kakva omega, rekao sam jbg, i opet ti širiš, hah.

Fokus gleda se, eventualno vektra ta kad eto čujem pozitivne kritike i to je to, koja crna omega sad

18. Mada i saab garant ima neki model ovakvog tipa xd

19. Eto Micky rani kuče da te ujede pusti nuba nek kupi Fabiju

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.