Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Blek ne bi uveselio ni folkloraša na ekseru :))
U pravu si jeričo, prst nije u tom rangu, ali je svakako legenda. Suviše je autentičan da bi se vucarao po rangovima s ovom trojicom :)
Nisam ja širio energiju, keve mi.
Не могу да верујем да нико није поменуо убедљиво најбољу ауторку на сајту, Еуглену...
Čuj pomenuo :)))
JTU
JA
Kolko sam već ovde a ne pamtim da sam išta pametno napisao, osim nekih definicija koje inače očajno prolaze.
ujka vanja
fejz i laki
gambi dankan cara
Znači ako me banuju na duži period postajem legenda? Ko Elvis, 2Pac, Đekson i Hendriks.
a sto je banovan krampon?
Лајковао се са дуплака.
ne zezaj!!! pa šta će mu to, on je odličan autor!! brateeeee kolko sam se sad razočarao...jeste sigurni?
ujka vanja. euglena je takođe dala neki pečat. ovaj sajt bi bio jezivo dosadan da nema neočekivane sile duncana. (na ličnom nivou, jedina osoba sa ovog sajta koja je bogotac za mene u svakom smislu - čiča...)
Javio, Frenki.
Брате, стварно Чичу нико да помене...
ja
SMarko, jedini i neponovljivi :)
ps zbog džempera iz teranove!
EDIT: Za 20 jura BRE
EDIT: Za 20 i više!
Niko nije spomenuo Remorkera? Autor čija definicija stoji na vrhu Vukajlije već 2 i po godine?
Zaboravio sam i Caru.. I nema više :)
Ti ga prodam? :)
Pomenuo ja Kuvajliju. Skrecete, nije rec o autorima koji su najdopadljiviji, ovi su legende na neki svoj nacin..
- Naprave mi nalog. Napisem par definicija, odem da pogledam skor, jedan novi komentar..Udjem da pogledam..+
- Posle mesec dana, definicija, jedan novi komentar..+
- Posle dva meseca, definicija, jedan novi komentar, ja mislim da je + kad ono kurac - jelkica od pluseva.. Kazem, svojevrsna legenda. A imao i par dobrih defki covek. Mada mi je Lakijeva definicija za Kuvajliju ubedljivo najbolja interne vrste.