Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Volim standardni zvuk za sms na mojoj Nokiji (bi-bi), ali bas na tom modelu. Nekako je mek, prostran i polifon. Volim zvuk lagane kise.
Volim ovu harmoniju koja se vrti u krug
http://www.youtube.com/watch?v=V8eMpFOR3wg
Gde cekas Novu Godinu?
U Svedskoj.
Cega se najradije secas iz detinjstva?
Druzenja sa dva druga u periodu dok sam imao 2-5 godina. Bili smo kraljevi sveta :)
Kakav je NG program u Svedskoj?
Televizijski program ili program gde izaci? :D
Pa, moz da biras, zavisi sta te zanima. Ja cu verovatno ici na neku srpsku zurku. iskreno, nemam pojma, nisam se raspitivala, ali u ovom gradu gde sam ja ima par dobrih mesta za izlaske.
Koji ti je omiljeni praznik, kom se najvise radujes i zasto?
Nem pojma... Neki obicni dani se obicno pretvore u mnogo vece praznike od ovih standardnih.
Ti si emigrirala u tu Svedsku?
Jok, dosla na dva ipo meseca da malo radim i da se malo vise zezam. :)
Da li imas nekog kucnog ljubimca?
Ne.
I kako ide posao i pojacano zezanje?
Odlicno :) Zadovoljna sam bas. Hvala na pitanju. :)
Sta jos volis da radis u slobodno vrem,e, osim da muziciras?
Kako to mislis osim da muzicarim? Sta bi se jos moglo raditi? :)
Setam, vozim bicikl, procitam nesto, slusam muziku (ovo je sigurno iznenadjenje! :), igram igre na Vukajliji, igram...
Kako se tebi odatle cini, oce da pukne ovaj evro? :)
Pojma nemam ja sa tim, salu na stranu, takve me stvari nikad nisu zanimale niti sam mislila o tome ikad.
Da li si se kao mali igrao klikerima ili auticima?
Jesam. Vise auticima nego klikerima.
Da li si se kao velika sankala?
Jesam, ne volim zimu, ali volim kada padne sneg i u sustini sam veliko dete. Cim padne sneg izlazim napolje i radujem se svim tim zimskim carolijama.
Da li je neko nekad srusio sneska, ali bukvalno? :)
Meni nije, a nisam ni ja nikom.
Je l' ovo tvoj krevetac? :)
Nije, a bilo bi lepo da jeste :)
Sta trenutno slusas , ako slusas neku pesmu?
Nemam muziku u usima. Veceras izvanredno nemam tehnicke uslove za to :)
Sta ti slusas (bolje otkucaj nego da das link)?
Joe Hisaishi - Howl's Moving Castle Theme :) poslusaj obavezno kad budes mogao, divno je.
Da li znas da se sporazumes na jos nekom jeziku osim na srpskom i engleskom?
Ne.
Ti?
Ne.
Omiljeni deo grada u kom zivis i zasto?
Dunavski kej. Verovatno zato sto sam tu odrastao. Pristrasan sam, jebiga :) (mada bih moga da navedem i nekoliko razloga)
Je l' bi mogla da ostanes da zivis (ZAUVEK:) u Svedskoj?
Najopustenije bih mogla. Ali, naravno da povremeno dolazim u Srbiju. Ne bih mogla da ostanem zauvek ovde i da se nikad ne vratim u BEograd. To nikako. Previse sam vezana za Beograda, jebiga. :)
Os svratis na kafu kad smo se vec raspricali? :D