Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nemoj dva put da me pozoves :)
Kad se vracas?
3. februara. :)
Da li sam pogodila broj tvojih godina na toj igri sa godinama? :)
Nisi. Probaj ponovo.
A ja?
23?
Nisi. Probaj ponovo. :)
Ne.
27?
25?
Au, ne. :) Manje ;)
Jeste.
25?
Ne! 21!
Da, 21 :)
Sta uvek nosis sa sobom, gde god da ides?
Kljuc od stana, mobilni, novcanik i vrlo cesto i labelo i MP3 plejer.
Zasto ne spavas?
Zato sto mi je zanimljivije da se kuckam sa tobom. :)
Ti?
Isti slucaj i kod mene. Koja slucajnost? :)
Sta radis tu u Svedskoj?
Da, stvarno, koja slucajnost :)
Cuvam dve devojcice :) al je bleja posao fazon 4 sata dnevno radim, od pola 4 jer se tad vracaju iz skolice, pa do pola 8 kad idu na spavanje. :) jedino vikendom malo duze.
Sta radis tu u Beogradu? :)
Inzenjerisem neki software. Nije bas bleja posao :) Vikendom radim malo manje :)))
Ladno lezu u pola osam?!
Je l' su neki nasi gastosi ili stranci?
Pa da, u pola 8. Nekad i u sedan ova mladja posto ima godinu ipo dana. :)
A starija 7 godina. Eh, al se zato bude u 6!!! I uskoce mi u krevet i zavuku se pod moj jorgan. :)))
Nasi ljudi, al zive ovde. On od rodjenja, ona dosla iz Bg a. Upoznali se preko neta. haha.
Da li ces imati sutra neke posledice jer si budan skoro celu noc?
Ne. Al zato ti... Eto njih dve za sat vremena kod tebe! :)
Preko neta? Tja, jadnici :))))
Znaci nisi stroga, cim te gotive njih dve?
Haha, da, al opusteno, nacicu ja malo vremena da odspavam posle preko dana, valjda. :))
Jadnici, bre. :)))
Nisam stroga, ova zena me pre neki dan smarala jer sam popustila nesto ovoj maloj, bilo po njenom na kraju. A jebiga, ja slaba na decu, nisam mogla da dozvolim da pocne da mi place... :)
Da li imas brata ili sestru?
Sestru, mladju.
Ti imas samo jednog brata?
Pa kako si znao? Da, starijeg brata. Ali imam jos dva brata koji zive u istoj kuci, samo na razlicitom spratu... od rodjene tetke, ko rodjeni su mi.
Da li se bavis nekim sportom?
Wild guess. Mada, gledao sam malo definicije. Jedna ima dijalog za zenskim imenom i bratom. Racunam da imas jos nekog, stavila bi i njega u definiciju :)
Ne bas.
Hobi?
Crtanje i slikanje, pisanje pesama, pricica, odbojka rekreativno, skupljanje lepih fotografija sa neta, pevanje...
Omiljeni crtani film?