Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Recimo Mali remorker i Pooh's Heffalump Movie (digometrazni)

Sta volis da pevas? Snimak? :)

2. Pa... ovaj.... hahahah, iskreno, najvise volim da pevas narodnjake i brze pesme to mi ide uz moj temperament. A posto pevam na karaokama, to podize atmosferu. :O))) Snimak? Nema :) a volim i stari domaci rok, to vise od svega.

Koje boje trenutno imas na sebi? Ili odeca koju si juce nosio, u slucaju da si trenutno oskudno odeven :D :D :D

3. Odeven sam jos uvek. Sive farmerice i malo tamnije siva majca :) Pravi sam hipster :)))

Kad ujutru moras da ustanes, koja je procedura da se obezbedis da ces se probuditi?

4. Nemam pojma, kada dodju da me bude. Obzirom da su kasnije malo sinoc zaspale, mozda ce se probuditi oko 7, pola 8. Pa tad i ja.
    Necu ni spavati, tako mi lakse, nego da spavam dva, tri sata, tada nikad ne bih mogla da ustanem . Boljam i opcija da ne spavam uopste kad ovako zaglavim do kasno.

Ti?

5. Ako je bitno da ustanem uglavnom navijem dva sata. Ako je mnogo bitno onda i zaduzim nekog odgovornog da me probudi.

Omiljena knjiga/film?

6. Knjiga Lovac na zmajeve, film... hm... ima ih dosta, recimo.. 50 prvih sastanaka, njega bas gotivim, i Eurotrip je film koji sam gledala vise puta, iako to inace ne radim.

Omiljeni brendovi?

7. Recimo Celio, Band&Olufsen, Gibson.

Cime se bavis kad si u Srbiji?

8. Studiranjem Uciteljskog fakulteta i pronlazenjem novih mesta za izlaske.

Cime se bavis kada zelis da se opustis, relaksiras, ne mislis o problemima?

9. Brza voznja bicikla najbolje pomaze da se 'iskljucim'.

Koje je poslednje mesto koje si pronasla da ti se svidelo?

10. Spalav Kogo kod hotela Jugoslavija.

Da li si se nekada posvadjao sa nekim u gradskom prevozu?

11. Ne.

Kako si uspela da se posvadjas u busu?

12. Pf, lako. Bila sam jako umorna i neraspolozena, a zena se gurala i doacivala nesto, rekla mi da ugasim muziku na telefonu, a ja imala sluske, ne znam ni kako se cula zika. I ja popozdela. Pitala je dal ima muzicku zelju. :)))

Da li si ikad polagao vozacki ispit?

13. hahahah, omasena tema :d nema veze, moze i ovde ovo pitanje :))

14. Jesam. Treci put polozio.

Je l' smem da idem da spavam?

15. Probaj. :)

Laku noc. :)

16. Dobro jutro :)

Je l' ce neko drugi sad da nastavi ovu igru?

17. Ja?

Je l ti to nadimak zaista Kika i ako jeste zasto?

18. Evo bleja, ujutru idem u Geteborg.

Sta nema?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.