Kvizovi (Sijalica objašnjava znanje)

1. Sramotno. Gde može ovo da se prijavi, dobio sam nekakvu privatnu poruku od jednog jako nepristojnog mladog čoveka.

L0L

JEBO TE SIJALICA U DUPE PEDERU MATORI!!!
    pre minut

2. Ajde bre ljudi, ne lozite se na ovog...Oce da skrene paznju

3. Ne skrećem pažnju, dečko, več samo molim da budete malo pristojniji. Možete unuci da mi budete, nije vas sramota.

4. Ajde neka neko šutoudeperira ovog trola :D

5. Kome od administratora mogu da prijavim vređanje od strane nekoga ko se potpisuje kao LOL?

6. Hahahahhaha, Deda, care!

Dvanaestoro unučadi, hahahahaha aaaa

7. Kome od administratora mogu da prijavim vređanje od strane nekoga ko se potpisuje kao LOL?

Njemu http://vukajlija.com/recnik/autori/1

8. Sram da vas bude, da vas bude sram!

9. Gospodine Francky hvala Vam na informaciji, sada ću to i učiniti.

10. Deda prijavljuj tog LOL-a brzo i mene je zajebavao i prijavio sam ga ali on je suviše moćan na ovom sajtu da bi ga iko dodirnuo...

11. Deda, što ne gledaš dnevnik jebote???
    :D

12. A da li Vi, momci tako i sa svojm starcima razgovarate? Sumnjam da se tako ponašate u pravom životu, a dekica kad dobije penziju prvi trčite da uzmete. Eeeee, deco, deco moja, ako je vama ovo zabavno onda nastavite da se smejete jadnom penzioneru kao što sam ja.

13. Reci im deda sram ih bilo bezobraznici mali

14. Zajebao se pa poceo da gledam tek od Kristine Agilere u ko zna zna.
    Mnogo mi nekako napeto delujes, kad ti postave pitanje u sekundi odgovaras.
    2-3 stvari si mnogo zbrzao, opusti se malo.
    Mada je mozda to i dobro za ko zna zna.

Inace, svaka ti cast.
    Deda poceo mnogo da se vrpolji pred kraj.
    One asocijacije resavas na keca.
    Najjaci je deda sto ponavlja ustav posle tebe.

Samo ti nastavi, pa da nam pokazes kola ili sta se vec dobija na kraju.

15. E jebiga, nema kola, to je bilo samo za superciklus...
    Inace matori nije bio los ovako kad se pogleda, mislim da ga je samo pukla trema...
    A inace zivim brzo tako da u svemu, ali bas svemu (narocito u skoli) brzam...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.