Kvizovi (Sijalica objašnjava znanje)

1. dokle te gledamo ?

2. A izjebao se čovek na skočku nerealno lolololo

3. Gledate me do prekosutra kad su me izbacili iz studija =D

4. Pobedi se ne gleda u zube. I sutra navijam, mada ne verujem da ću moći da gledam. Nije ni važno, ionako je snimak.

5. Ljudi, znate sta...Necu da vas obavestavam o cetvrtfinalu i (ako Bog da) daljem plasmanu i igrama dok ne dodje do prenosa istih...Da bude malo neizvesnije

6. sto su te izbacili? :o

7. Ma smorilo im da me gledaju u mnogo emisija...Hahahaha salim se, pobedio sam sve do kraja i cekam cetvrtfinale...

8. Kul. :)
    A kad je cetvrtfinale?
    I sta dobijes ako ispadnes?

9. E to vec ne znam kad je, cekam da me pozovu (verovatno sledece ili za 2 nedelje)...
    A kad ce da se emituje vec pojma nemam...
    I dobio sam vec knjige koje dobijaju ovi koji ispadaju iako nisam izgubio...

10. Sijalice pravo da te pitam: Jel' ima pičke od te Slagalice? lolololo

11. Ih, naravno da ima...Rekla mi sestra iz Mladenovca da sam ga najebo kad dodjem kod nje zbog hajke picaka odande =D
    Al ce tu bude oplodnjiiiiiii.........

12. Žarko mojne da si vulgaran xD
    Ali primetio sam da kad brzo rešiš brojeve klimaš glavom ka onoj nogatoj voditeljki... Ima nešto tu, a? xD

13. Al ce tu bude oplodnjiiiiiii.........

Nadžak , s'čula ?

14. Hahahaha, neka hvala, voditeljke prepustam vama svima, meni kurac progledao, ja uzimam ono sto mogu da imam.....

15. A, pa znao sam da moraš da imaš neke veze sa Mladenovcem :)

16. Pa ljudi, nije mi bio dan...To mi je jedino opravdanje

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.