Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Опаааааа
водиш на печење
Moze, i to na rostilj =D
O, lepo, lepo. Cestitam na uspehu!
Meni moji stalno govore da se prijavim,al nisam nesto za to.. :P
Ја би се пријавио, ал глупо ми, и треало би да стоји у углу 18+
bravo sijalice, ako vas ne mrzi, vi što ste učestvovali u kvizovima dajte neko uputstvo za prijave ili pak savet.
Где да се пријавим ?
Ajte neko od vas što ste pametni da se prijavi na neki kviz pa da navijam ko za Kaniđu! Da se hvalim,, vi'š ovog malog-znam ja tog malog. Mnogo pametan.
Dobro 'ajde ja ću samo mi kažite kako. :)
Jebogati, nazoveš ih pa pitaš. Lakše njih zvati nego kurvu ili železničku stanicu-uljudniji su. :)
Haha, Sijalice, svaka čas'. Moraću da gledam.
Ja bih išao na to, ali kontam da bi pola stvari što kažem cenzurisali, ili bi me jednostavno šutnuli u dupe. :(
Где да се пријавим ?
ja sam bio na ruskom ruletu dok je bio na pinku, prije 4 godine... zadnja sezona
doš'o sam u zadnji krug i pao na 5 otključanih polja, nisam znao keplerove krugove...
a i glupo sam igrao, zadržav'o sam pitanja u tom krugu umjesto da ih proslijedim... neki glupak ostao sa mnom, i on uzme oko 1500 eura na kraju
И де си пао, у бунар ? :)
aha, al nije duboko, nego padneš na neki sunđer pa ti se noge preklope... inače ako se ne bi preklopile u koljenu samo bi mi noge upale u bunar... a i spreman sam bio na to jer sam znao da propadam...
Ххахаха знао сам.
Ja sam bio vatreni navijac svoje skolu u cetvrtom osnovne u kvizu Olovka pise srce, i pao od silnog navijanja, se to racuna?
I ljudi, za kraj, jos dve pobede i sa maksimalnih 7 pobeda idem u cetvrtfinale...Snimanje istog je za otprilike 3 nedelje...Mene emituju od 16. do 22. februara...A posle ce vidimo..
браво мајсторе пуни бУранију...
јел се емитовала нека емисија у којој си ти учествовао у уторак или ја трипујем?
срећно у наставку такмичења
Честитам, само настави!
Него, пусти ти то... Каква је наша Милка овако, уживо, а?
Nije, sad je u toku cetvrtfinale 66. ciklusa...
Hvala, ocu ih razbijam dalje...
A Milka je carica zena, pricljiva, voli da peva, da prica viceve, da se zajebava...Inace je visoka oko 180...