Prijava

Teorijski, kada bi se sukobili verovatno bi Dambldor pobedio, jer ima onaj jbni stapic i moze da baca direktne cini, kao npr. adava kedavra (davno sam citao hp, ne secam se naziva tacno), dok Gandalf samo ponekad baca direktne cini u filmu, ako ste primetili...kad se bori sa Sarumanom, sa Balrogom u Moriji, i kada Teodona vraca u prethodno stanje, u 3. delu i nisam bas primetio...
Mada mi je svakako Gandalf gotivniji lik, realniji je i vise mi se svidja njegov karakter... A ima i cool izjava u Hobitu.......:D Gandalf rulez!

Gandalf ne može da koristi punu magiju u filmu i knjizi jer mu je to zabranjeno, osim ako ne dođe u sukob sa nekim stvorenjem koje nije sa Srednjeg Sveta (kao Balrog). Primer da koristi punu magiju bi verovatno bio Saruman.

Ovim zakljucujemo da je Lale pojeo govno .

Pa jest, tako mu dođe, ali onda ostali ispadaju govna a pošto Lale može da pojede govno, znači da je on pobednik.

E da li je neko pomenuo činjenicu da je Dambldor gej?

A jel neko pomenuo da je to kučka izjavila 5 godina nakon što je napisana knjiga?
I jel pomenuo neko da nije konzumirao gej ljubav,samo je bio zaljubljen u ziljavoga Grindevalda?
A drugo,ni Gandalf baš ne juri pičiće.

Znaci dobri Dumbledore je gej, verovatno se pali i na decake.Prikrivena pedofilija u necemu sto bi trebalo da bude literatura za decu.Gandalf nema vremena da juri picice, kad se ne bori sa zlom on izigrava Bozic Batu (ne deda mraza kokakolskog).Pun mu je planer aktivnosti, mozda i okine neku sa siljatim usima u sumi ali to je stvar njegove intime.Ni Hari Poter nije nesto preterano sexualno bice, mozda u mraku cacka cmar sa svojim carobnim stapicem, ma pederland taj Hogvorts.

Gandalf je servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor, a Dambldor samo keeper of some kind of štapče...
:D

Ovo je glupo pitanje - Ko je bolji... Nisu u istoj kategoriji...

Питање је било ко је јачи, а не ко је геј. Апсолутно неважно. -.-
Можда Dumbldor, али не могу да кажем сигурно хD