Visoke žene lakše za muvanje - [...]ili samo stereotip?
  • Vehbija Ćoralić

Mišljenja su podeljena, koje je vaše:

jesu li visoke žene pristupačnije za otpočinjanje razgovora i pristup uopšte?

• zp

Glupost. Sta je sledece, one sa plavim ocima su pristupacnije?! Hocu reci, glupe generalizacije, nema veze sa zivotom.

• Vehbija Ćoralić

To ne igra veliku ulogu, mada ako su išta - plavooke su nepristupačnije jer su na ceni, a u Srbiji ih ima manje. Elem, iskustva?

• zp

Ma daj! Ko je na ceni? Meni se u zivotu jedan svetlooki momak dopao, samo jedan! I znam mnogo ljudi koji vole tamne oci, a svetle jok!

• бури

nije istina... bar ne iz mog iskustva...

ustvari, šta uopšte podrazumjevate pod visokom ženom....

danas ima sasvim dovoljno visokih momaka, tako da je spektar zaista širok

• Џими

Високе жене су углавном неприступачне мушкарцима који су прцвољци. Тако да у просеку нису лакше за мување. Али зато ако налетиш на зрекуљу од метар и деведесет пет, а ти имаш два метра, рачунај да имаш велике шансе код ње, тачније веће шансе од 90% мушкараца. Па, није ли тако? :))

• Culle.haha

Visoka žena je jako relativan pojam.
    Za mene je visoka svaka preko 176,7 što zato što sam ja nizak. Protivnik sam generalizacije.

• Mr. Moon

Али зато ако налетиш на зрекуљу од метар и деведесет пет, а ти имаш два метра, рачунај да имаш велике шансе код ње, тачније веће шансе од 90% мушкараца. Па, није ли тако? :))

Upravo! Valjda se tako osećaju visoke, 'bem li ga...

• zp

Protivnik sam generalizacije.

• marcipan

Ja bih sada trebala da kažem nešto na ovu temu jer se osećam prozvanom, ali ne, ne mogu. Ne priča mi se... I toliko o tome. :)

• zp

Ti si kratkonoga ili zirafa?

• Culle.haha

Ajde, trebaju nam visoke dame!

U svakom slučaju kad stane na one štikle pa me ubije u pojam, svaka druga....

• menijesamodosadno

Троловање.
    А, ако стварно и верујете у ово онда је чист стереотип.

• V

šta uopšte podrazumjevate pod visokom ženom

Visoka žena je ona koja ima više centimetara od prosečne visine muškaraca na nekom podneblju. Prosečna visina muških u Srbiji je 175 cm (svetski prosek je 177, Holanđani su sa najvećim prosekom 183).

Eto, visoke žene su sve one iznad 175, a one iznad 180 je lakše smuvati.

• Jezivi

Ne bih rekao da su pristupacnije,mislim da visina sa tim veze nema.A,sad,da li visoki muskarci vole visoke zene?Precesto vidjam muskarce od po 2 metera i devojke po meter i se'set.

• Dzankee

Нема везе са везом.

• Vehbija Ćoralić

danas ima sasvim dovoljno visokih momaka, tako da je spektar zaista širok

jedno su izuzeci, a drugo pravila - pravila je da marva radi instiktivno, i mužjak ženku načelno želi da zaštiti: stoga je česta pojava da se muškarci pale na žene niže od sebe, a žene na muškarce više od sebe. O socijalnim konvencijama da ne govorim.

Шта, кошаркашице су све EASY-ON цуре, по тој логици? :)

da

Pristupačnost devojci se jednostavno da izmeriti po tome koliko dobro izgleda. Muškarci su najčešće u stanju da se slože oko 1-10 kategorizacije. U proseku je "devetkama" i "desetkama" od 25 godina do sada prišlo između 350 i 2500 tipova. Slovima: tristapedesetmuškaraca, o drugoj cifri da ne govorim. Muškarci se možda nisu svi bavili statistikom, ali instinktivno znaju da ako je devojka devetka - moraš da imaš nešto da joj ponudiš, inače si još jedan u pogolemom nizu (šta misliš koliko je puta od tih 350 čula "ćao, ja sam Zoran" ili "jao, kako si ti lepa").

Natprosečno visoke devojke (više od prosečnog muškarca u svom okruženju), sve i da su devetke i desetke - u njih je cifra znatno manja. Zato su pristupačnije, a što se iskustva tiče - baš iskompleksiranim, visokim devojkama možeš da priđeš i sa "jebote kolike su ti sise".

• zp

Jebote, visa matematika...

• Џими

За мене су високе жене све које су исте висине као ја, или више од мене. Дакле 190, па навише.