Prijava

Mišljenja su podeljena, koje je vaše:

jesu li visoke žene pristupačnije za otpočinjanje razgovora i pristup uopšte?

Glupost. Sta je sledece, one sa plavim ocima su pristupacnije?! Hocu reci, glupe generalizacije, nema veze sa zivotom.

To ne igra veliku ulogu, mada ako su išta - plavooke su nepristupačnije jer su na ceni, a u Srbiji ih ima manje. Elem, iskustva?

Ma daj! Ko je na ceni? Meni se u zivotu jedan svetlooki momak dopao, samo jedan! I znam mnogo ljudi koji vole tamne oci, a svetle jok!

nije istina... bar ne iz mog iskustva...

ustvari, šta uopšte podrazumjevate pod visokom ženom....

danas ima sasvim dovoljno visokih momaka, tako da je spektar zaista širok

Високе жене су углавном неприступачне мушкарцима који су прцвољци. Тако да у просеку нису лакше за мување. Али зато ако налетиш на зрекуљу од метар и деведесет пет, а ти имаш два метра, рачунај да имаш велике шансе код ње, тачније веће шансе од 90% мушкараца. Па, није ли тако? :))

Visoka žena je jako relativan pojam.
Za mene je visoka svaka preko 176,7 što zato što sam ja nizak. Protivnik sam generalizacije.

Али зато ако налетиш на зрекуљу од метар и деведесет пет, а ти имаш два метра, рачунај да имаш велике шансе код ње, тачније веће шансе од 90% мушкараца. Па, није ли тако? :))

Upravo! Valjda se tako osećaju visoke, 'bem li ga...

Protivnik sam generalizacije.

Ja bih sada trebala da kažem nešto na ovu temu jer se osećam prozvanom, ali ne, ne mogu. Ne priča mi se... I toliko o tome. :)

Ti si kratkonoga ili zirafa?

Ajde, trebaju nam visoke dame!

U svakom slučaju kad stane na one štikle pa me ubije u pojam, svaka druga....

Троловање.
А, ако стварно и верујете у ово онда је чист стереотип.

šta uopšte podrazumjevate pod visokom ženom

Visoka žena je ona koja ima više centimetara od prosečne visine muškaraca na nekom podneblju. Prosečna visina muških u Srbiji je 175 cm (svetski prosek je 177, Holanđani su sa najvećim prosekom 183).

Eto, visoke žene su sve one iznad 175, a one iznad 180 je lakše smuvati.

Ne bih rekao da su pristupacnije,mislim da visina sa tim veze nema.A,sad,da li visoki muskarci vole visoke zene?Precesto vidjam muskarce od po 2 metera i devojke po meter i se'set.

Нема везе са везом.

danas ima sasvim dovoljno visokih momaka, tako da je spektar zaista širok

jedno su izuzeci, a drugo pravila - pravila je da marva radi instiktivno, i mužjak ženku načelno želi da zaštiti: stoga je česta pojava da se muškarci pale na žene niže od sebe, a žene na muškarce više od sebe. O socijalnim konvencijama da ne govorim.

Шта, кошаркашице су све EASY-ON цуре, по тој логици? :)

da

Pristupačnost devojci se jednostavno da izmeriti po tome koliko dobro izgleda. Muškarci su najčešće u stanju da se slože oko 1-10 kategorizacije. U proseku je "devetkama" i "desetkama" od 25 godina do sada prišlo između 350 i 2500 tipova. Slovima: tristapedesetmuškaraca, o drugoj cifri da ne govorim. Muškarci se možda nisu svi bavili statistikom, ali instinktivno znaju da ako je devojka devetka - moraš da imaš nešto da joj ponudiš, inače si još jedan u pogolemom nizu (šta misliš koliko je puta od tih 350 čula "ćao, ja sam Zoran" ili "jao, kako si ti lepa").

Natprosečno visoke devojke (više od prosečnog muškarca u svom okruženju), sve i da su devetke i desetke - u njih je cifra znatno manja. Zato su pristupačnije, a što se iskustva tiče - baš iskompleksiranim, visokim devojkama možeš da priđeš i sa "jebote kolike su ti sise".

Jebote, visa matematika...

За мене су високе жене све које су исте висине као ја, или више од мене. Дакле 190, па навише.