Svi gotive, a ja pljujem...

1. Ne kontam mržnju prem golfu. Ko da smo mi neke parajlije pa možemo da biramo. Plus, nekad ga je bivša država i sklapala, pa je vjerovatno bio jeftiniji.

2. u tom slucaju tenis... karina od sporta...

3. u tom slucaju tenis... karina od sporta...

Da jebote, mogu ga gledati samo kad se kladim....

4. Ne kontam mržnju prem golfu. Ko da smo mi neke parajlije pa možemo da biramo. Plus, nekad ga je bivša država i sklapala, pa je vjerovatno bio jeftiniji.

Buraz, ne smeta ni meni golf kao auto. Smeta mi kult i to jebeno forsiranje auta i koje i dan danas možeš dole u Hercegovini prodati za 3500 a za te pare moš uzeti audi jaje ili mečku 124'ku ili nešto slično čemu golf ne može ni prismrdit.

5. ma to za golfa kompleks :D jebem i tebe i tvog golfa mi obicno prodje kroz glavu kad vidim da neko trazi 3500 :D pa stani malo nije to dijamant pa da moze stojat :D fata to rdju majku mu jebem :D

6. Шта комплекс, у једном тренутку је цена двојке и тројке била готово иста..па где на свету има да старији модел вреди колико и новији ?

7. pa to ti kazem kompleks konta on kupio za velke pare pa ce i da proda ko da mu je dupe kraljevsko pa dize cenu auta sto je on trosio.... uopste nije bitna orginalna cena... to je druze KORISCENA ROBA... to sto je golf menja osvoje cene u zavisnosti na vreme ekonomiju i ko zna koje druge uslove za koje su njeni menadzeri nasli takvo resenje... ne znaci da sad neki zvaljo moze da trazi iste pare za auto koje je on kupio pre 10 godina...

8. Buraz, ne smeta ni meni golf kao auto. Smeta mi kult i to jebeno forsiranje auta i koje i dan danas možeš dole u Hercegovini prodati za 3500 a za te pare moš uzeti audi jaje ili mečku 124'ku ili nešto slično čemu golf ne može ni prismrdit.

Golf je sirotinjska majka , a mi smo jelte sirotinja.

9. Мрзим да мрзим!

10. Sport na TV-u.
    Azra.

11. za azru ću se složiti. i za sport, generalno ga slabo pratim. i gvinet paltrou.

12. Nismo mi tolika govna. Pustićemo te da zatražiš trajni ban.

prijatno sam iznenađena.

e da i tenis me vrhunski smara, kao i deljenje Novakovog uspeha i trip učešća, al nije tema za to.

iritirao me mnogo onaj kesić, i u tome sam imala malo istomišljenika.

13. Moram da stanem u odbranu tenisu kao sportu, iako sam pijan. Dakle samo osoba koja se nikada nije bavila sportom moze da kaze da je isti karina od sporta. Kapiram da ga gotivis ili ne, ali za nazivanje jednog od fizicki najzahtevnijih sportova karinom, zasluzujes dandaru i pravac po pljuge i vopi, plus kusur da nam vratis. zighajl/

14. КО БРЕ КАЖЕ ТА ЈЕ ТЕНИС КАРИНА ОД СПОРТА ИМА ДА МУ ОТКИНЕМ ЊЕГОВ СЕБАРСКИ НОС! Знаш ли ти уопште колико је тенис тежак децхко?

15. Ne mogu da verujem da sam zaboravio onu mrtvu sabancinu Pitbula.
    Ofarbao bi dno vc solje sa njegovom slikom,da svaki dan kenjam i pisam po njemu,makar na taj nacin

16. Moram da stanem u odbranu tenisu kao sportu, iako sam pijan. Dakle samo osoba koja se nikada nije bavila sportom moze da kaze da je isti karina od sporta. Kapiram da ga gotivis ili ne, ali za nazivanje jednog od fizicki najzahtevnijih sportova karinom, zasluzujes dandaru i pravac po pljuge i vopi, plus kusur da nam vratis. zighajl/

Hahaha, bravo majstore. Ja igram od sedme godine, treniram, a ti što misle da je lagan mogu da probaju slobodno da igraju, garantujem da neće loptice znati prebaciti.

17. Meni je karina za gledanje, igranje je sasvim druga stvar.

18. Ja tenis volem i da igram i da gledam.
    Svi gotive, ja pljujem... ruski jezik.
    Znam da nisam jedina, ali sam svakako u manjini. Ne podnosim, nema teoreme.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.