vidis, jesi donekle u pravu, staza je dobra.
ali pazi, cinjenica da sam je zaboravio u listanju (najbukvalnije) i da niko do tebe nije se ni setio da postoji bar da je turim u 2 tier, govori da oko te staze ne postoji nista sto evocira bilo kakvu uspomenu i emociju.
dobra staza, vozena u najdosadnijoj eri formule 1. kao i hamilton.
moze u tier 2 doduse, mogli bi je vratiti umesto nekih govana sto voze, da se naprave malo neka secanja sa tom stazom.
- S
Masa ucveljen i kiseo, istina
Nego gledam danas slike Luis sa neke dve plavuse na jahti, ja kontao on sa Shakirom, posto ga prati na svim trkama
- S
xd
Red bul donia friske update i zaglavio na sredini posle 2 treninga. Nosati rikardo 14-ti Cunoda 4-ti pametnom dosty

Zato što im je to bila filozofija poslednjih par godina, da probaju da naprave sami bolid a onda dodju Horner i Njui u fazonu “vauuu, jel ste to sami pravili il’ vam neko pomagao”? Ranije je Toro Roso bukvalno imao RB auto sa 5 puta manjim operativnim budžetom.
Zato se od sledeće godine vraćaju na tu staru filozofiju i (opet) menjaju ime.Nego gledam ovaj fp3 - pune tribine. Česta pojava u poslednje vreme, nikad pre nije bilo tako.

Nije brate, Husaroring je neki istočno-evropski Interlagos minus činjenica da je Brazil za razliku od madjarština imao xy asova i vozača uopšte, staza “u ćasi”, solidna karting staza na steroidima,
Dobro, jeste. Ali - o komšijama sve najbolje.
Imali smo i mi GP trku ‘39. I našeg vozača, u Bugatiju, štaviše.