Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Nije mi svejedno, ja sam desničar oko ekonomije uglavnom, inače sam sve više shvatam levičar što se tiče da se žene čkoluju, da je gej ok itd.
    I dalje sam recimo dumru francuzi i trandže, neka alt-right anti-žabarska ekstremna desnica ali da žene voze sve normalno i da je gej ok.

  2. Ta prica o levicarima i desnicarima vise nema nikakvo uporiste. Pilo vodu pre 70 dina mada i tad bila fejkara

    Bukv pitanje je esi imbecil ili nisi. Cu malo levicar malo desnicar a za ono tamo sam u sredini

  3. Ko vucela fazon, za plidumira i nase drugosrbe je sig true desnicar a sustinski za siptare i jevropu je levicar na max

  4. E pre 70 dina a danas kao se ne spominje.
    U svakoj je pori društva.
    Čakštavišedapače.
    Dovodi do POLARIZACIJE.
    A najpoznatiji rimski imperijalistički slogan je:

  5. Pa to bukv, po jevrope se hvalise kako su true levicari a sve fasisticke metode ce upotrebiti da ne dodju tamo neki desnicari fasisti.

  6. Aquila non capit muscas

  7. Najpoznatiji primer jovor kmecanje na svapski afd

  8. Dobro, to je Fra metoda, u praksi je desetlječima i kao takva je s razlogom.
    Lipo ju je vidit jer odaje uvide u sopstvene slabosti.
    Dogodine u Bordou.

  9. Aquila non capit muscas

    Preljepo :)))
    Orluštinu orao
    Na snošaj primorao

  10. Za caru sam ja neko objedinjenje svih negativnih stavki, da sutra odem da zivim u kikindu, uzgajam gliste i glasam nectora, nesto bi mi nasao da zamjeri

  11. Eeee moj pliduu, el ti je prijatelj onaj koi te hvali i stalno ti prica da si lep i pametan ili onaj koji te usmerava na trnovit put prema zvezdama

  12. Ovaj drugi ali bojim se da me ne odvede taj trnovit put u ambis

  13. Uvek je tako mlado plidule

  14. Sada izadji da ocistis trem posle toga te ceka farbanje ograde

  15. Poraizé et opresera

  16. Brt koja još religija ima bilo kakav uticaj na neobrazovanu masu, sem Islam u velikoj meri?

    Čekaj ti zaista misliš da neobrazovana masa više ne postoji nigde na svetu sem u africi i na bliskom istoku?

    Šta sa stotinama hiljada odraslih državljana srbije koji nemaju ni osnovnu školu? Ako računamo one koji imaju samo osnovnu školu ili manje broj narasta na preko milion. To je četvrtina stanovništva bukvalno neobrazovana, kad bi bilo moguće sračunati figurativno neobrazovane verovatno bi broj prelazio 3 miliona.

    Religije po čitavom svetu kontrolišu masu, od evangelista u americi i svih drugih sekti koje tamo haraju, preko ovog našeg balkana, poljske i rusije, pa sve do indije gde je hinduizam baš jako upregnut.

    Je l Milo Đukanović u Crnoj Gori pao posle 30 godina, tek kad je udario na crkvu?

    Ono što je neosporna činjenica, što je čak i Staljin morao da prizna kada je otvorio crkve tokom drugog svetskog rata, religija je najbolji motivator za rat, a crkva najbolji regrutni aparat, nije uopšte teško naći obilje primera iz sadašnjice i bliske prošlost.

  17. Šta sa stotinama hiljada odraslih državljana srbije koji nemaju ni osnovnu školu? Ako računamo one koji imaju samo osnovnu školu ili manje broj narasta na preko milion. To je četvrtina stanovništva bukvalno neobrazovana, kad bi bilo moguće sračunati figurativno neobrazovane verovatno bi broj prelazio 3 miliona.

    drugosrb confirmed

    ja reko saće kae da u usa ima 50 milki beskućnika

  18. Caro ja samo dobijam na brojnosti, savij koleno na vreme posle neće biti milosti

  19. kakvo vreme doclo jos cemo prebrojavati zube jedni drugima da proverimo ukupan iq

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.