Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ахахах али буквално
e pa imamo 28 godina mira, moramo iskoristiti to kratko, dragoceno vreme.
Tipujem novi dolazak za 1 do 10 dana eventualno sati.
Ono kada ti je nešto lajf.
Kad si covek od misije.
Nek dodje Stratimir samo da bude manje napadan.
ja mislio piše "napredan", jer on ipak voli esenes.
Milorad Milinković onaj tragač iz naše potere ladno bio pevač gothic rok benda u osamdesetima LOL. Jugoslovenski Sisters of Mercy otpr https://www.youtube.com/watch?v=18Ku0EaiS88
баш је онако свестрана личност
Čak i ne zvuči tako loše, gde iskopa ovo?
Režiro mrtav ladan, pevač u emo/goth bendu, tragač u poteri, prenosioc bundeslige. Kristofer Li za sirotinju.
Čak i ne zvuči tako loše, gde iskopa ovo?
Iskoči mi u rekomended random. Jewtube algoritam me voli.
Ume algoritam da izbaci stvarno dobre stvari, posle 11 godina uglavnom :)
Јутјуб алгоритам, избаци некад нешто добро, а некад скроз рандом нешто, не знам како бих другачије набасао на ово
https://www.youtube.com/watch?v=EmHYhDXz-Zs
nema veze nisam ni nameravao da spavam noćaske
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/vucic-razmatramo-izgradnju-nuklearke-2061269?fbclid=IwAR3nA6r2qEoBHLiePROC8Vtpvt-E2qK8DVPf3i8JL4mdE32VvolmBVUe1Po
Unistise nam zemlju jebote!
ма какви нема од овога ништа смешна су ове изјаве
neće nuklearku zato što treba, nego da mu se diže kad god je vidi i kaže "pa ja sam to bre napravio"
hahahahah nuklearka u srbiji
pa ovo je zapravo odlican nacin da vratimo kosovo, izgradimo nuklearku kod subotice i zapretimo evropi da cemo da postavimo nekog naseg djatlova, hvala bogu imamo ih za izvoz
nema bre nista od toga, cena nuklearne elektrane je nesto sto nasi nikad nece da dobiju odobrenje od MMF-a da prave.
a i cemu? brinemo o zivotnoj sredini? za pocetak mogli bi da ocistimo svoje dvoriste i smanjimo lozista po gradovima i slicno.
ako neces na ugalj, pravi na gas. ako oces bas da se zajebavas, pravi na vetar, ili ulozi taj novac u kupovinu zelene energije pa neka stavljaju ljudi panele po krovovima.
klasicno proseravanje kao fabrika cipova, vakcina, satelita, metro i sta sve ne. sad doso red na nuklearku. nije bitno da se napravi bitno je da se u vesima prica o vucicu i grandioznim idejama.
inace ovo da kao kod nas bi to bilo sranje, korupcija, sranja i slicnu a na drugom mestu je mnogo ozbiljno je takodje glupo. da ima para da se izgradi ne bi imalo nikakvih problema da postoji i da se upravlja nuklearnom centralom kod nas.
Klasicno jedenje govana.
Bilo je
Autoput za 2 god - NE MOZE
Bg na vodi neodrzivo - NE MOZE
Brza pruga bg budimpesta - NE MOZE
Nacionalni stadion - NE MOZE
Fontana Slavija - NE MOZE
Klasicni autosovinizam, po defaultu Srbi nista ne mogu.
dobro, naravno da moze, jedina razlika je sto je od svega ovoga jedino autoput veci infrastrukturni projekat, i moze da iskosta recimo 1mlrd $ za put od 300ak km.
sa druge strane, da zamenis nase 2 termalne elektrane nuklearnim, to trenutno kosta oko 40-50mlrd $.
nije problem u elektrani uopste i ovo proseravanje ne bi umeli to da vodimo, to jeste klasicni autosovinizam, al cinjenica je da danas nuklearke mogu sebi da priuste kina i indija i to na pomalo. tek poneka na zapadu. mnogo je lose javno misljenje o njima, niko ih ne pravi ito im diglo cenu.