Podijeli sa Vukajlijašima

1. We dont talk about Bruno.

2. Je l'će biti paušalni porez ili po kubnom metru lol

3. А Џасинда, ликуша је забранила једно време и продају ножева у целој држави ваљда, јер је неки лик избо некога у супермаркету.... Осим Ћуте, тих еко-дебила немамо пуно овде код нас....

4. https://vukajlija.com/recnik/autori/315273

ŠMOKLJO ŠMOKLJO ŠMOKLJO ENO GA VUK POSTO FURI, ENO GA ZOOFIL POSTO.

5. eto jel vidite sad da sam o svemu bio u pravu?

6. I ladno je ona kuravelština Amouranth koja je postala multimilionerka (najverovatnije i milijarderka) zahvaljujući današnjem simpovskom dobu i onlifensu, ladno je u braku sa nekim azijatskim psihopatom koji joj je u suštini bio podvodač i mentalno je zlostavljao godinama. Dakle jaka nezavisna kraljica današnjice koja je uzor mnogima godinama živi u strahu i bolesnom braku sa psihopatom koji je zlostavlja. Ironije li.

7. Ma internet gori oko ovog sranja pa reko da podijelim i ovde svoje incelsko viđenje situacije.

8. Zamrtveo forum možda ga ovakve fejk teme malo trgnu

9. informisao sam se. laze da dobije popularnost i jos internet novca. verovatno joj i "muz" u svemu tome, jer nista ne pricaju sto je zakonski zabranjeno da zaglavi u zatvoru ili tako to.

10. takodje, ponekad se pitam jel svet ide u kurac ili samo postajem stariji.

sve cinjenice pokazuju na to da ide u kurac, ali na zalost, verovatno je ovo drugo :'(

11. Ne znam brate dal laže, one suze juče na strimu nisu delovale krokodilski jebem li ga. Ogromne pare su u pitanju, ima preko 2 miliona mesečno samo od onlifensa. Ako joj je ovo sve neki 4d masterplan da se raskanta od tog retarda i preuzme potpuno vlasništvo nad svojim 'brendom', pritom prikazujući njega kao glavnog odgovornog što je uopšte i ušla u taj onlifens poso dok ona jadna nije htela to, svaka čast nema šta.

12. celt
    takodje, ponekad se pitam jel svet ide u kurac ili samo postajem stariji.

Why not both?

13. why not indeed†

† pre neku godinu smo trazili prevod za "indeed" koji bi najbolje oslikao rec, i dosli do zakljucka da je to "vaistinu". nijedna druga rec u srpskom ne pasuje kontekstu kao ova.