Podijeli sa Vukajlijašima

1. па шта очекивати од усташе какву другу изјаву

2. Ma nisam ni očekivala izjavu, sam se nadovezao. Nebitno. Svaka mu dala.

3. Je l" vam bili popisivači?

Sinoć zvoni, ja otvaram, ona kaže popis stanovništva. Ja reko da završimo to na vratima al kao ajde da ponudim da udje.

Udje ona, izvadi lap top. Breteeee, samo sam čekao kad će da izvadi instrumente i da me secira. Lakše bi mi bilo da me Đuro iz balkanskog špijuna ispitivao.

4. Brate kako bilo koga ko dodje mozes drzati na vratima da ne udje?
    Domacin je slab u tebi jeli

5. Brate ja živim u stambenoj zgradi, na dnevnom nivou mi dođe 6 jehovinih svedoka i 11 kablovskih operatera da nude nešto, de da ih puštam.

6. No poenta je, mnogo opširna pitanja sad. Pre je popis bio za 5min, našvrlja nešto na papiru. Plus sad kazna ako odbiješ 50k valjda.

7. Ne znam, mene zena popisala nisam bio kuci

8. Ne znam, mene zena popisala nisam bio kuci

Ošišana latinica čini ovu rečenicu dvosmislenom, ne valja to.

9. Domacin je slab u tebi jeli

xaxaa

10. Sad je sreo u zgradi, popisuje. Dobra klinka, da se ne lažemo. :)

11. Molitva za ove ljude iz Nisa. Srbija je uz vas.

12. јел ти стварно бањавају јеховини сведоци нисам знао да то још постоји

13. ima onaj vic kad jehovini svedoci zvone na vrata, otvara im čovek kaže izvolite uđite unutra ,oni ušli i gledaju ga ,gledaju okolo i ćute. pita ih čovek izvolite šta ste hteli, kaže jedan od ove dvojice - nemam pojma ,nikad nismo do ovde stigli

14. Nije vic nego serija
    https://youtu.be/v6TeDM-wlZ4

Odgledajte je ako niste ima na jutubu jebe kevu

15. Celt je genije :)

16. jel si gledala black books?

17. Black coocks haha skec

18. imate li vi jednog Rođaka sa svojom užom familijom čije se ime ni slučajno ne sme spomenuti, ali kada god se pomene Rođak, zna se tačno na kog se misli. on i njegovi se obavezno izbegavaju ili ignorišu kada god je ljudski moguće, a kada nije moguće, onda se napusti perimetar. većinom su iz dojčlanda ili neke takve države pa dosmrde kući na mesec dana svake godine i kuju urotu protiv tebe i tvoje uže familije sa ostalim komšijama i tako to. to je prirodna pojava na balkanu, samo me zanima koliko je rasprostranjena.

19. nisam se s tim susretao

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.