Podijeli sa Vukajlijašima

1. Vladika Panterejmon

2. Ubili su ga??? Ljudi su najveće zveri definitivno.

3. Sad je Svjati Vladika Panterejmon Muceni i za 20 godina ce dolaze ekskurzije da mu cjelivaju mosti.

4. Jelek, panter i ja i opanci, po tome se znaju Srbijanci

5. Luckasta si, panter sam i ja

6. Panteri
    Vi ste nasa srbska garda
    Panteri
    Na vasoj je strani pravda
    Panteri

7. Већ је ту годину дана, значи ако га не ухвате, за још две године може да поднесе за држављанство

8. Eksplozija u Istanbulu, bombaro javi nam se

9. grci počinju proces vraćanja konstantinopolja

10. U moru pičkastih poteza, bombaški teroristički napadi su najpičkastiji. Možda još school shooting je gnusniji čin ali on je rijetkost van Amerike. Ovo ostavljanje ruksaka s eksplozivom na šetalištu među neivinim ljudima, ja ne znam da li bi sam đavo smislio nešto perfidnije

11. Hvala našoj bliskoistočnoj braći što su otvorili tu pandorinu kutiju kad je prvi peškiroglavac pomislio da je to dobra ideja. Ne znam šta se smatra efektivnijim, ovakvo bombašenje ili ono po francuskoj sa kamionima.

12. meni su najjači irci koji turaju bombe u auta civila.

13. Au da jebote na njih sam zaboravio, ko je prvi krenuo s tim trendom?

14. jermeni kad su 1905. pokušali razbombati sultana abdulhamida ii, ali pička zakasnila minutu i bomba buknula, a da ga ne rokne. al su irci usavršili tu terorističku taktiku.

15. On a September day in 1920, an angry Italian anarchist named Mario Budaexploded a horse-drawn wagon filled with dynamite and iron scrap nearNew York’s Wall Street, killing 40 people. Since Buda’s prototype thecar bomb has evolved into a “poor man’s air force,” a generic weapon ofmass destruction that now craters cities from Bombay to Oklahoma City.

Oo

16. https://www.youtube.com/watch?v=NDS0x-IYn1o
    коментаришите јебали вас муслимани и њихове бомбе боље ја овде него јова да отвори целу тему ајмо навалите

17. Dala mu ga malo po kilaži Cockić ali mogla bi da ga proba i dalje

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.