Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Hmm ne znam, zenturaca prava, nesto me od starta iritirala
Ko je bez greha nek prvi baci kamen
Da si reko Krysten Ritter pa da se slozimo
Najseksi narkomanka posle ume thurman u palpu
Mislim Mia Wallace nije bila narkomanka da se razumemo, samo malo da se sredi voljela je
Kim je ojebala do balčaka. Kad čujem njen duboko grlo glas kako staloženo prekrštenih nogu, bona fide i temeljno objašnjava osnove skrivljene neuračunljivosti nekom tamo crnačkom mandrilu, proključa mi amigdala
Pritom žena ima pedeset godina izgleda kao trijes brat bratu, trijespet ajde
Za u kucu sto se kaze
Najveći logički problem sa tom serijom je kako objasniti da je onakav što bi reko Lalo CHICHIFO kao Šaul uspeo da zbari takvu desetku.
Zato što je vešt špiclov
Mišel Petručiani, u naručju svoje žene
https://www.thetimes.co.uk/imageserver/image/%2Fmethode%2Ftimes%2Fprodmigration%2Fweb%2Fbin%2F0480401b-e182-3c59-b223-42711749cb27.jpg?crop=1500%2C1000%2C0%2C0
Jedne od žena, pošto ih je napuštao čim bi uspeo da se uvali u zagrljaj druge, a uspevao je. Fascinantan čovek, i dok. o njemu je odličan.
Laufer, takoreći
Ma šta kažeš svetski poznati muzičar mogo da menja žene i pored toga što je grdan?
Joj, vrag mu babin, ko bi reko...
Slušaj care...
zvucace pateticno, ali dzimi je sve sto kim ne smara (kamoli kad je sol) i ne cini joj zivot dosadnom agonijom plus moze da bude najzabavnija verzija sebe srodne su skuse i konvergiraju cak i kad peru zube i te gluposti, mislim da joj to i vise nego dovoljno
SPOILER ALERT itd itd
što ga onda ostavila majmunka LOL
svakako ga nije ostavila jer je chichifo, ostavila ga jer je osetila teret onog dogadjaja i nametnula sebi da je to ispravno mimo toga sto ga preobozava cisto da bi kaznila sebe
Mada realno, ok izgledao Bob Ogdenkirk kao mladji, sad sto nije to u Saulu moglo da se pokaze jbg, mator mnogo, nikakve perike i sminke nece da nadomeste to
meni najveci problem serije majkovo snajperisanje beskonacno cutolosko, gotivim ga stvarno je ljudina ali ne zasto
al to je do giligana kojeg pali to ocigledno
To je valjda fora kao škrt na riječima ali po djelima se pamti.
Svi ste pospali kao klade...