Podijeli sa Vukajlijašima

1. Avvl, ja sad tek tebe kapiram, ti hoces da te mi razumemo sa ljudske strane, sto u sustini i jesmo, ako pazljivo procitas, ali smo vise pokusali da ti damo neke konkretne savete, na bazi svega sto si iznela i nacina na koji si iznela, i to ne bas bezveze, jer je pravo nekome od nas ovde i posao. Ali dobro, ti dalje po svom nahodjenju, navijamo da sve bude ok, a bice.

2. Vidi Ejvl drugi problem imaš, jako velik - nema granice, odustajanja...Tako ide. Ako nećeš da se vratiš - uzeću ti dete pa ćeš morati. Ako se i tad ne vratiš - povrediću dete, pa ćeš onda def. morati. Mene ćale nije hteo da rokne jer je imao nešto protiv mene, već kako bi povredio kevu. Bukvalno, to je posle i govorio. E sad postoji dobra strana jer

ti ljudi su u suštini ogromne kukavice. Plaše se autoriteta više nego ičeg, smanje se na veličinu malog prsta bukv. Na prvi ozbiljan dolazak policije i razgovor, već se menja ploča. Ali vidi, da samo on ima problem je zabluda, jer normalna žena se za takvog čoveka nikada i nipošto ne bivezala (našla krpa zakrpu, našle se dve budale itd, kaže narod, i u pravu je narod). Moraćeš i na sebi da radiš. Ja da mogu oduzeo bih dete oboma, iskreno, ali šta je tu je. Bolje svakako da je kod tebe jer ovaj degen ga može povrediti, jer dete je krivo što si ga napustila, da nije deteta ne biste se ni svadjali, svu ljubav si poklanjala detetu a njega ko jebe itd. Klasična posesivna sranja, svi su krivi sem njega, pa i dete naravno. Jbg i on je u suštini dete, i razmišlja, postupa i živi na nivou trogodišnjeg deteta.

1. Srećno
    2. Glavu gore
    3. Radi na sebi (ozbiljno, treba ti pomoć)
    4. Odselite se odatle.

3. Ili plati dve budale sa fantomkama to ti je nekih 50€ max ako već nemaš par dobrih prijatelja za tako nešto, pošto kapiram da taj lik nije osetio dobre batine još od osnovne
    Ne zajebavam se što se tiče ovoga, pričajte šta oćete al ovo ume da reši neke stvari što se tiče ponašanja. I ne brini da će da se sazna ako se sve to uradi dovoljno diskretno
    Sad svako dobro i srećno ti bilo na sudu

4. Stalkere zvučiš ko moja mama - ona bi to lično. Ne dozvoljavam... Odakle znam jbt. Mislim, to mi je tek van svake pameti.

5. Videću sutra ko je sudija, ako mogu dobiti par minuta s dotičnom. Nije vam jasno da para nemam. Uostalom, nije trebalo da pisnem o ovome bilo gde, tek ovde, jesam za svaku sprdnju realno.
    Hvala.
    Odmorićete od mene neko vreme.

6. Dobar je houltu i mudro zbori, ajde gledajte da oterate i ovo malo pravnika što imamo na sajtu

7. Da realno nikad ne znaš kad će nam trebati.

8. Avvl, nekoliko puta ti je savetovano da nađeš advokata.
    Da budeš smirena, oprezna, strpljiva i da se uzdržiš od padanja u vatru ako budeš sama na sudu.

Navijamo za tebe.
    Svi želimo da tvoj sin bude uz tebe.

9. Lepo receno autore granon

10. Evo šmoklju na primer izuzetno štujem a on me malo malo pa pišne ovako. Sutra kad mu bude trebao advokat jer ga je stegla gvozdena ruka matrijarhata, kad mu bude prećeno 10 godina robije zbog silovanja prekim pogledom, biće kuku prika aj pomagaj

11. Da nema advokata ne bi bilo ni Sola, ko zeli da zivi u takvom svetu uopste

12. Barone koliko te boli što Skajler nije imala pojavu u Solu, reci iskreno

13. Bolelo je necu lagati, medjutim Kim je nadomestila emotivnu supljinu

14. Meni je drago sto nije LOL iziritirala me i njena karen sestra a pogotovo ona.

15. ŠTA galantni se loži na kobiletinu skajler? Od sada si za mene Ted Beneki

16. Wtf kakvu skyler ?

17. na hajzenberga žena

18. Bila je simpa u prvoj sezoni, sta, posle se malo otromboljila

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.