Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nedorečena i površna definicija u kojoj je navedeno ono što uopšte ne mora da bude tačno.
    Prostije rečeno, ova glumica je kroz svoj rad ciljano i sračunato pokušala da razume i opravda žene koje su opisane u ovoj definiciji.
    Verujem da autor (ili autorka) nije imao zlu nameru, ali Marilyn je kao glumica u Holivudu postavila pitanja na koja je i danas teško odgovoriti.
    https://vukajlija.com/marilyn-monroe/26416

2. Soros kreno medj medjede naebo je

3. U junu ove godine je objavljeno da će George Soros sinu Alexu prepustiti vođenje fondacije za dodjelu bespovratnih sredstava u iznosu od 25 milijardi dolara.

Nepotizam na max i niko ni da kmekne

4. Šta ima da se kmeči njiovo je, može i paščetu da ostavi ako mu se tako digne

5. Njiovo kosto je i vuckova srbija stari moj to sto je nesto private ne znaci da je objektivno bukv

6. Bukv za malog acu sorosevca ckode pajsad 85o caca soros 30o znaci pajsad true odnos razlika 50-60 dina eo sine vreme je nemoj na kurve i belo da trosis ovaj u fazonu true cale uvek sam ti bio veran baci vamo pajsad 25milijardi da vidimo de smo stali sve legit familija radimo posao

Jese inace ne jebu u plemenu ko je true naslednik kao mi fazon nego moze brat od cukuntetke dobie sve ako je legit jbg

7. Scouser, često me nasmeješ, blago doduše, ali to je moj kapacitet u poslednje vreme. Hvala.

Nemojte me zaboraviti ako mi se nešto desi. Ne jer ću ja sebi naneti neko zlo, nego eto, takav osećaj imam.

Nemojte me zaboraviti. Jesam bila loša ali eto... Valjda svaki čovek želi da ostavi trag.

8. ja u mađarsku, ono salaš.

9. Jesi li ti bolje, ko ono beše operisao nogu?

10. A da, Čule... Ali i tebi je Mesni nešto bilo, neki virus stomačni ili šta već, ako sam zapamtila. Cara je imao problem sa ušima, ali o tome se raspravljalo na više strana ...

11. Scouser, često me nasmeješ, blago doduše, ali to je moj kapacitet u poslednje vreme. Hvala.

Nema na cemu mracna gospo vazda cemo biti tu za tebe, ja barem, iako na temi pored prozivas guzice koje sede za racunarom eeeh i duhovni mac mi u dusu zabadas :(

12. Hahaha Hvala! A pa i to je posao, nema ljutiš. Sve je posao, samo postoje razlike. Za kombinaciju oba sam. Da se razumemo. Zlatna sredina.

13. Zamisli uzmeš štapić, na vrh štapića plišanu igračku nalik konju, i jašeš taj štap do iznemoglosti ... wtf

14. pomagajte braćo, od čega se čovek baš osere, ono, da se olakša za pet kila? zapelo u stranoj zemlji, tresem se, stomaku se ne sviđa, evo ne znam šta da radim, eksplodiraću kao balon.

15. čokoladno mleko sig

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.