Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
to je zbog toga što nama predmeti nose po 5, 6, 8 ECTS kredita a u Slovačkoj fazon po 2, 3...a mora da skupi određen broj kredita jer na kraju studija ima još i dodatnu eksternu proveru kao mi što imamo na kraju osnovne/srednje, i ako nema dovoljno kredita mora da ih skupi pa makar ostao još godinu dana na fakultetu. tako sam barem shvatio kad su mi ovi slovaci pričali. takođe su rekli da na nekim univerzitetima nije tako, npr. u Košicama, ali na ovom u Bratislavi jeste.
znači lik ovde u fazonu nije tako jer NEMA ŠANSE, e pa jebiga brate mnogo nekih stvari u životu su neverovatne, ono raspitaj se sledeći put ili ćuti kad ne znaš.
Bolonja prokleta sta napravi od nauke
Jedino dobro kod slovaka je sto registruju auto jednom u dve godine
Dobre su i kobasice
Ja studirao turizam i ugostiteljstvo ali sam imao daleko više ekonomije, menadžmenta, marketinga, računovodstva...Pa su mi dali diplomu ekonomiste. A imao sam i engleski vidiš sve vreme, šteta što nisam studirao u Slovačkoj, sad bih imao tri fakulteta, bio bih gospodin čovek.
Nemoj Ćezno da nam poturaš tu mlake Cezarove misli, ispadoše Slovaci najčkolovaniji narod LOL pa ta zemlja bi trebalo da puca od prosperiteta i organizovanosti, imali bi sopstveni svemirski program i proizvodili nekakva slovačka volva umesto da su uboga sirotilja što dupetom za kruhom radi kojekude po civilizovanom svetu, ne kao mennađeri programeri lekari već šljakeri lopatari i motači kablova.
Studiranje dva faksa istovremeno je takodje dobilo svoje new age znacenje jbt
Cesi i slovaci miljama ispred nas po pitanju ciganstva, gadni i ruzni ljudi
Zamisli brata Kirka tamo lol, svira u bendu i ima pravni, pa prvo bi morao da unajmi dvojicu da mu lopatama razgrću Skovakinje na putu od gajbe do kola, a onda bi ga postavili za nekakvog ministra pošto bi realno bio u top 10 najobrazovanijih žitelja.
Ja sam samo čuo u srbiji da neko ide u slovačku da radi/zivi/studira, to je meni zemlja u tranzitu, sta ces po slovackoj studirati hezno jebo li te milo
Što ne ode u češku nego u slovačku, češka imala škodu, dobre tramvaje i vozove i predobra piva, slovakia tiha nenametljiva
Hezno bogotac dobio prekomandu iskusio jevropu iz prve ruke vratio se kuci happy svoj na svome rispektara nagledo se govana bukv
Slovačka mi je asocijacija na kolektivni smještaj radnika iz sjeverne makedonije koji preko dana asfaltiraju puteve u susjednoj ceskoj
Hezno prvi dan u kantini na faksu u Slovačkoj
Hezno: Jestem Montenegrin
Slovačke kolege: Toto nie je Poľsko, cudzinec
Ne sad ozb solidno je slovacka uznapredovala industrijski zadnji 10ak dina
Sluso sam price da pakuju samsung televizore i pljunu na maticnu pre sklapanja da bi garancija trajala optimalnih 24-25 meseci
Bata sale nisza licno rispekt za tebe, ti si svakako neki programer pa si isao gdje ti je najljepse a i slovacka je solidna samo nekakva nečujna zemlja pa me čudi da neko odluci tamo da studira i kakvi su to erasmusi, ja kad sam studirao erasmus bio po sloveniji austriji i italiji
ko pobi one ruse majku ti jebem
ovi snimci što izlaze ko no russian misija iz kolodjuti
Bata Sale ajmo osnovati klub ljubitelja nestandardnih država koje su prilično kul za život
KLUB ISTOK
*vostok