Podijeli sa Vukajlijašima

1. neki plidu extr levicar uzo pravdu u svoje ruke cuo da ovaj gleda balkan infoa i pisa po sorosu

2. El ima ovde neki specijalista za podrucje slovacke (srednje jevrope) da nam objasni el fico real or false desnicar, sto bi bio meta ovako necega?

3. nisam specijalista za istocnoevropske vukojebine ali real nacionalizam danas je retkost i ne javlja se nikad kao registrovana politicka stranka

4. Naravno, srednji vijek je daleko iza nas

5. Pa sto su pucali mejmuna

birokratija vrv

6. prijatelji stari sa internet sajta "vukajlija" zapratite me na instagramu moj domen je @ramonda.nathaliae

7. BRATISLAVA - Osumnjičeni za atentat na slovačkog premijera Roberta Fica identifikovan je kao Juraj Cintula, 71-godišnji pesnik i osnivač ''Pokreta protiv nasilja'', prenela je slovačka Pravda.

pametnom dosta

8. sta nam sad kaze plidumir el ovo teroristicki cin ili puko nezadovoljstvo objektivnog gradjanina jeli pliduu

9. ко је то наручио шта ме брига за жртвено јагње на програму

10. Ovde bogami poprilicna frka u javnosti. Uglavnom matorci slave lika sto je pucao, kao i ljudi srednjih godina, od 35-50. Kao zrtvovao sebe radi buducnosti omladine. Jbg, proruski je lik Fico, mafija, Orban i Vucic kadar, a matori dobro pamte i Ruse i njihovu bratsku dusu i 90-te kada je Ficko bio prvi put premijer. Izbore je dobio na glasovima klinaca i zajahao na talas bahatih ukrosa sa lovom sto su se navukli ovde. Klinci i generalno mladja populacija ne mogu ocima da ih vide.

11. bata sale shit nobody cares about enthusiast

12. ovo sto bata sale kaze, otprilike matorci u slovackoj imaju strah od povratka nesretnih vremena pod rujama pa bi dupe dali zapadu (nesto fazon kao nasi drugosrbi)

13. koliko vidim sve i svasta je radio fico, kao i vucela (juce bila zelenska u bg lol putina nije vido 2-3 godine), samo cini se da je fico povukao na orbana i postao suverenista (proglasen automacki proruskim covekom i za srednji vek po difoltu od strane zapadnofilnih mejmuna)

14. Iz pomenutog se moze zakljuciti da su slovački matorci > slovačka omladina

15. Orban je apsolutni idiot među tom proruskom družinom, zato će prvi da ga popuši, provalio ga i narod jbg mađarska sadaka zemlja eu se kurči da je neko mudo dje to ima pitam ja vas

16. lol brat orb jedini drzi cistu drzava od migranata, nece se zamera rujama da ne dobije po njonji danas sutra i nada se parcetu ukrajine. pametan coek + nema gejovizije

17. smeta ti što je moj predsjednik sa orbanom na ti? je li, krmska poturice?

18. Drzi je cistu jer niko nece u raspalu mađarsku, cak si i ti ostao u kikindi a mađarska ti tu sat ipo, nemoj me zajebavati haha

19. pajsad je sojvođanin? sad mi je sve jasno