Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
cuj plidua koliko ne zna, pa nece migranti ni u srbiju pa ih pun kurac ovde jbg zatekli se, plus ima ona fora da uvek mogu da se deportuju step back
kakva je situacija sa nepalcima filipincima i sl jel ih ima po madjarskama nisam nesto nacuo
Ima ih svugdje i svugdje ce ih bit jer pajsad, pakistanaca i bangladesanaca 300 miliona a nas i vas nema ni 10 miliona, da odselimo u indiju kolektivno ne bi ni skontali indijci da smo stigli lol cudi se lik sto ima migranata iz azije u evropi aukurac kako to jbt ja mislio tamo zivi u blagostanju nekih desetak miliona ljudi ostalo sve pustoš
plidu kandidujes se za dandaru laganini, nije rec o tome koliko ih je nego sta koja drzava radi po tom pitanju nemoj jedes govna pls
idi pliduu objasni true cvabama kako je to full normala da im zemlju prenasele svi moguci planetarni mejmuni sigurno bi ti rekli kako si jedan pametan i mio decak
Sta radi madjarska i jesi li stvarno toliko naivan da misliš da radi nešto djelotvorno lol pa da zele da borave u mađarskoj, boravili bi tu svi ti migranti ali nemaju tu nikakve buducnosti i ne uporedjuj srbiju i madjarsku jer vi niste u eu i naravno da ce biti tu, tu su u niskom startu i cekaju prelet u drzave eu a kad udju u eu sigurno nece ostati u madjarskoj
Nema ih ni u hrvatskoj, imas nepalaca i filipanaca koji rade neke nizerazredne poslove ali niko ne sanja o ostanku u madjarskoj i hrvatskoj ako je vec nagazio na teritorij eu
jbg ne kapiras osnove bukv, random migrantu je vrv krajnja odrednica penthaus u parizu na racun socijalne pomoci. Medjutim sta god uvati na tom putu - dobro je. Kao i svako drugi hvatace bolju priliku a u medjuvremenu ce da bleji tamo gde mu se ukaze kakva takva sansa. Ako se kojim slucajem tu i stacionira modz se desi i da ostane, ako na bilo koji nacin udje u strukture. U madjarskoj nece jer nemodz ni da prismrdi sve i da je nateran fizicki nemodz da prismrdi (orb stavio zicu). Procesuiraj ovo i vrati se na orbana
Hahah ali sta ce u madjarskoj jel cujes ti sebe, sta ce u jebenoj madjarskoj, ako je zakoracio tu (a jeste, ulaze i u madjarsku bez obzira na orbanovo urlanje) u roku od odmah se zapute dalje jer je mađarska šupak od države i ne znam otkud vama tolika impresioniranost madjarskom i njenim predsjednikom ajd mislio sam ono fazon politicari vam drkaju na madjare ali vidim i vi gore iz vojvodine ste fascinirani madjarskom, šupkom evrope. Da je mađarska prošla rat ko mi bila bi haiti, nemoj biti očaran mađarskoj jer i tu će stići “zli migranti”, to ti je budućnost
kako kmeci pliduu na koliko toliko suverenu orbanovu madjarsku lek za moje usi
sace jos kaze kako je federacija ozbiljnija od madjara lololo
migranti full ima uh svuda po svakim misjim rupama u madjarskoj ni jedan
plliduu: Hahah ali sta ce u madjarskoj
Imas kompleks nize vrijednosti caro, al moram te rastuziti, kad uncle sam odluci, ode i on na smetljiste istorije
eee moj plidu izgleda su se ukrstili carini i pliduovi sistemi vrednosti.
Nici cvectan koliko si u kontra tripu sa ovom blamazom oko gledanja u madjarsku od strane lalosa kao neki pojam. Vise je bio osvrt na pokusaj samostalne politike koja im potencijalno stiti guzicu. Jok unkle sam ce da im brani bulju, ko ukrajini danas.
Кад анкл сем одлучи
Izgleda je prejak uticaj amerike na stvaranje bih jbg, treba to razloziti u glavi. Ne diraj tvorca pls razumem ja to
Da da vuzi, zna se ko je tatica i dalje a orban je ono neko retardirano balavče sa blago agresivnim ispadima pa kad bude prešao granice, tatica samo zavrne pipu, sankcije i onda ide kmečanje naroda, pad retarda i dolazak progresivnih ljevičarskih glavica
To je recept koji provode amerika i britanija odavno, i bogu hvala da je tako jer bi evropa davno otisla u kurac da se ne pita britanija i amerika
ajde ajde pliduu lagano, vec sam reko za par godina ces i ti semirovim stopama, sazrevanje je obj proces ali trazi vreme
Ћути добро је како европа напредује боље не може, хвала им исто што су наговорили катар да финансира муџахединску обуку у саудиској арабији па исте те слали по босни и осталим ратним жариштима хвала америко моја добра и британијо
solidna je sizofrenija medj muslimanskim drzavama u odnosu na usa jbg, sa jedne strane imas neke plidue, siptare i sta ti ja znam koji bi pojeli americko govno sarduge strane im zatiru bracu gde god stignu
vrv avg srbin podrzava vise irak avganistan i neke tamo kurce nego random plidui
Pa zamisli da makron i šolc odlučuju, jedan bi da salje vojsku u ukrajinu bukv direktnu konfrontaciju sa rusijom, drugi ima muda od pauka, usere se na spomen rusa ali zato je tu britanac koji odluči za obojicu uz dog sa amerima i samo zato nemamo ww3 in nutshell
plidu jos nije izvalio da makrona i solca drze usa lol
Pa to ti kazem, da ih ne drze bilo bi gore sig ovako sve ostane na pricama a nema realiziacije jer neko tamo mudriji kaze ajd dosza price bice ovako i ne jedite govna