Zasto ne postoji zastita i zakon koji sititi ljude od unkazivnja i mucenja tela hemijskim putem od strane drzave ili UNa, kao sto su mi radili jos od detinjstva? Nesto kao ocuvanje hemjiskog i bioloskog intrigiteta tela? I za um to isto da vazi posto mi bol unistava um isto a ne samo zdravlje...
Policija je dolazila tri puta kod mene kuci i pretila da ce da me muci i siluje, posle su odveli u bolnicu i na silu drogirali pod pretnjom dalje torture i zatvora.... nikad se nisam drogirao. to rade stalno od moje 16 godine, muce me, unisteno mi fizicko i metalno zdravlje potpuno a i nizi sam zbog toga nego sto bi trebalo, jer i u ranom detinjstvu su slicno radili. Ne kukam ili nesto slicno, nego hocu da se to zaustavi. posto sam u jakim bolvima vec 2 godine a oni nastavljaju.
Bolje traktore imamo u Kg
jasno jbg, vise lojalista vise dobrih traktora
komentarisali ljudi prvo krenuli ovi sirotinjski traktori posle tek se ukljucili ovi sa boljim makinama
Onda sve jasno moja greska
OPA do kg za sretenje
hard rispektara u najavi
Zasto ne postoji zastita i zakon koji sititi ljude od unkazivnja i mucenja tela hemijskim putem od strane drzave ili UNa, kao sto su mi radili jos od detinjstva? Nesto kao ocuvanje hemjiskog i bioloskog intrigiteta tela? I za um to isto da vazi posto mi bol unistava um isto a ne samo zdravlje...
Policija je dolazila tri puta kod mene kuci i pretila da ce da me muci i siluje, posle su odveli u bolnicu i na silu drogirali pod pretnjom dalje torture i zatvora.... nikad se nisam drogirao. to rade stalno od moje 16 godine, muce me, unisteno mi fizicko i metalno zdravlje potpuno a i nizi sam zbog toga nego sto bi trebalo, jer i u ranom detinjstvu su slicno radili. Ne kukam ili nesto slicno, nego hocu da se to zaustavi. posto sam u jakim bolvima vec 2 godine a oni nastavljaju.
https://scontent.fbeg10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/475791403_9389974574386887_2339759227222299822_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=Q5eaL1LUqPIQ7kNvgE0Udyf&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg10-1.fna&_nc_gid=AgMisJ5f_ITh9UhQSS1eqCh&oh=00_AYAhZ45vnmLQh_NON7-n-8Ka0X_HbxrfnkqtsGGxRbqRoQ&oe=67AAA32F
ван даме пичко, био си најјакији, сацисе продао за милион долара
van dame pisam ti se na scenu iz universal soldier-a kaci pojeo ceo restoran i nisi imo platis pa se isprebijo one mejmune
jbt koliko je andja dobila za ono lesinarenje po srebrenici pitam se pitam
Ван Даме, свршим ти по сред маме.
još jedan srušeni sneško u mom ćivotu a bio mi je omiljeni glumac od 2-4 razreda i DM sad plače
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/z0AktkpTURBXy82MzU4NDMyNjNkODk0ZGQzMWJlNWE5YTcyNjhmNTNmZS5wbmeRkwXNBLDNAnY
tuyan sam
ova tema ima previse tema i usporava sajt. lok.