Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja dobio 6. Onda dao burazu koji je dizajner i ilustrator i ima neke monitore od šesto evra, on uzo nulu.

2. I nisam loš, samo malo slabije vidim u crvenom delu spektra.
    http://img818.imageshack.us/img818/6001/zuaq.jpg

3. E jebiga nisam printskrinovao nego kopirao

Your score: 4
    Age range: 30-39
    Best score for your gender and age range: 0
    Highest score for your gender and age range: 79999740

4. Može biti i do monitora to.

5. Your score: 7

Oči mi ispadoše, treći red mi bio ubedljivo najteži.

6. Your score: 46
    Age range: 20-29
    Best score for your gender and age range: -480
    Highest score for your gender and age range: 444445389

7. Based on your information, below is how your score compares to those of others with similar demographic information.
    Your score: 43
    Age range: 16-19
    Highest score for your gender and age range: 1520
    0 ( Perfect Color Acuity )99 ( Low Color Acuity )

8. A dobro, kontam da test ima veze sa brojem boja koji ekran može da prikaže.
    Ja sam zbig toga (na laptopu sam) imao jako loš rezultat, možda 92....
    A možda sam ipak slep za boje, lolol

9. Upravo sam navaren gledao Cyanide & Happines.Poprilicno nenormalno iskustvo! :-D

10. jebale vas boje... 7 poena

11. Pivo + ceo dan na poslu + stari filipsov monitor = 20 poena

12. Razbio krme englesko k'o pičku!

13. Your score: 19
    Age range: 40-40
    Highest score for your gender and age range: 1520
    0 ( Perfect Color Acuity )99 ( Low Color Acuity )

Uuuuuuuu, teške bojeeee....

14. Brate, tebi je Brus loš autor, ali meni nije, mnogima nije i to ne sada, nego godinama već unazad. Nisam rekao da treba da se odabira na količinu napisanog i nemoj da izvrćeš moje reči.

Нисам рекао да је лош аутор него да су му одабране неке дефиниције које немају квалитет. Ево шта си написао по питању броја написаних и одабраних.

Po meni ima tu materijala za odabrane još, ali to je moj ukus. Ne želim da ga namećem. A sa 50 napisanih, nije zaslužio ni više odabranih.

"Има материјала, али није заслужио више." Ако је дефиниција за одабране, за одабране је. Нема шта аутор да заслужује, дефиниција је оно што заслужује или не заслужује насловну страну. А у последње време се све више бирају аутори. Што је срање. Али видим да нема нико намеру да мења то. Човек је закључао тему на којој је расправа била у пуном јеку, а отварач је теме где је тражио од дебила да га забављају, па ће најинтересантнијег наградити одабраном. И ја будала трошим тастатуру... Кретен.

48 ми је резултат оног теста, који сам далтониста.

15. hahah koja je tema gde je tražio da se ljudi kretenišu za odabranu? pa el realnost ovo što čitam sad

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.