Podijeli sa Vukajlijašima

1. Lekovi koji blokiraju beta 1 adrenergičke receptore u srcu i onda na taj način smanjuju jačinu njegove kontrakcije

I ja tebi :)

2. Lekovi koji blokiraju beta 1 adrenergičke receptore u srcu i onda na taj način smanjuju jačinu njegove kontrakcije i malo mu usporavaju rad, čime ga čuvaju

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/10/yeah_ok.gif

3. izmeris mu pritisak, pogledas u lekarski karton, pa ga tek onda pricvrljis ispodsebe, pa ako umre, umro je.

4. Ma, nije stvarno teško. Kod hipertenzije su često zakrčeni krvi sudovi koji ishranjuju srce. I onda vam tu čitava kaskada pičvajza ide jedna za drugom. Ako imate hipertenziju (npr. baš zbog suženja krvnih sudova i gubitka njihove fleksibilnosti), stiže mnogo krvi u srce i onda ono mora da pumpa k'o ludo da bi to sve ponovo vratilo u krvotok. A kako su zakrčene arterije koje ga ishranjuju, onda ono radi kao ludo, a ne dobija hranu. A ti beta blokatori ga malo smiruju, da to malo hrane što dolazi do njega bude dovoljno njegovoj jačini (nešto kao kada bi tebe oterali u krevet sa teretane jer nemaš šta da jedeš kući, pa da ne kolabiraš gladan dižući tegove kao manijak). Ide to u kombinaciji sa širokim dijapazonom lekova. Kontam da je od svega ovoga u glavi samo ostalo beta blokator-smanjena potencija. xD

izmeris mu pritisak, pogledas u lekarski karton, pa ga tek onda pricvrljis ispodsebe, pa ako umre, umro je.

Hahahahahahaha, tako nešto. Uvrstite pitanje o pritisku i kako ga leči u dijapazon pitanja na prvom sastanku. lolčić

5. Uvrstite pitanje o pritisku i kako ga leči u dijapazon pitanja na prvom sastanku.

posle toga ubacis mu prvo onu drogu da se ne seca, pa vijagru u pice, ako prezivi nece se secati, ako umre jbg

6. Ima jedan kao lek koji se skoro koristi, malo manje utiče na potenciju, za mlađe muškarce, nebivolol

nebivolol

Jebeš mi sve ako ga nije krstio neko sa Vukajlije...

7. nebivolol

nisam obraćala pažnju na naziv, pomislih Smorka se nešto zeznula u kuckanju :))

8. Jebeš mi sve ako ga nije krstio neko sa Vukajlije...

nebivolol

AHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAH JEBOTE KOJA IRONIJA HAHAHHAHAHAHHAHAHHA SAD GLEDAM HAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHA

I OVO STADA HAHAHHAHAHAHAHHAHAH

9. Ja mislio ona izmislila naziv, kad ono međutim...

10. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

11. Mislim, koliko je očigledno - lek koji smanjuje potenciju kod mladih "Ne bi vol'o"...

12. OVO JE TEMA ZBOG KOJE SAM BANOVAN. SAMO DA SE PRIJAVIM KAKO MI JE BAN ISTEKAO I DA ĆU OD SUTRA POČETI ČITATI DEFINICIJE PONOVO. ZAMOLIO BIH BRUSA DA MI ODABERE POSTER KAO ZNAK DOBRE VOLJE.
    HVALA, TRANSFER ALA KRAJSLER, RIHA SA OBA NALOGA.

13. Зашто је обрисана моја слика ради које сам добио бан овде ?
    Брусе хе хе :треп треп:

14. OVO JE JEDNA OD TEMA ZBOG KOJIH SAM BANOVAN. ZASLUŽIO SAM DA MI SE ODABERE OVA JEDNA JEDINA DEFKA. IPAK SAM URADIO NEŠTO NIKAD VIĐENO NA VUKAJLIJI. SMATRAĆU TO KAO DAR ZA DOBRODOŠLICU.

15. TO BRUSE MAĐIJO!
    EDIT: NAJBOLJI ĆEVAPI SU U SREDNJOJ BOSNI. VISOKO, TRAVNIK I TI ZMAJEVI. COKULA JE BALAVAC I NE ZNA DA CIJENI ISTINSKE KVALITETE PRAVOG BOOOOŠNJAČKOG ĆEVAPA!

16. nemam pojma o čemu pričaš...

17. Odabrao te upravo, hahaha
    E jesi vrag, Brus, jebotepatak

18. EDIT: NAJBOLJI ĆEVAPI SU U SREDNJOJ BOSNI. VISOKO, TRAVNIK I TI ZMAJEVI. COKULA JE BALAVAC I NE ZNA DA CIJENI ISTINSKE KVALITETE PRAVOG BOOOOŠNJAČKOG ĆEVAPA!

ТАМО МЕЋУ МАЧКЕТИНЕ У ЋЕВАПЕ ФУЈ ФУЈ ФУЈ
    ОЂЕ ЈЕДАН МЕЋЕ КЕРЕТИНУ У ПЉЕСКАВИЦЕ, НА ВЕЛИКОМ ОДМОРУ ЈЕ ДОБРО ДЈЕЛО СКЛОНИТИ КЕРЕ КОЈЕ ЈЕ ИСПРЕД ТЕ РАДЊЕ, ОЋЕ БУДУ ПЉЕСКАВИЦЕ ОТОГА А ТО ФУЈ.
    САРАЈЕВСКИ ЋЕВАП ФТЊ!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.