Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sreta-šteta možda lolo

2. Cilj ovih promena je da se izbegne pritisak na roditelje da se odmah, po rođenju, izjasne o polu deteta, bez mogućnosti da sačekaju njegov dalji razvoj.

Šta, otpada im kurac?

3. Neše, popušiš mi kurčinu sa onim jebenim strob postom na temi o bob roku. Nadam se da uživaš u tome što nekoga jebeš u mozak (bukvalno) sa tim.

4. Nadrealno.

Još kad ona voda pljusnu...

5. Devojke, beš'te glavom bez obzira od muškaraca sa povišenim krvnim pritiskom ako su na beta blokatorima, pošto im oni smanjuju potenciju. Kad ti to kaže profesorka u punom amfiteatru...

6. A sta su beta blokatori?

7. Uze mi pet reči iz usta.

8. U stvari, hoces da crknu ljudi, dimaju hipertenziju i da ne uzimaju beta blokatore, i onda dumru u seksu, koja si ti crna udovica...

9. Lekovi koji blokiraju beta 1 adrenergičke receptore u srcu i onda na taj način smanjuju jačinu njegove kontrakcije i malo mu usporavaju rad, čime ga čuvaju, pošto je srce pod pojačanim opterećenjem kada je krvni pritisak visok.

U stvari, hoces da crknu ljudi, dimaju hipertenziju i da ne uzimaju beta blokatore, i onda dumru u seksu, koja si ti crna udovica...

Hej, pa nisam ja to rekla, već profesorka! :D Ima jedan kao lek koji se skoro koristi, malo manje utiče na potenciju, za mlađe muškarce, nebivolol. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.