Ukoliko se novac uplaćuje na privatane žiro račune-kako onda država da to kontroliše? I što bi to radila?
Sve bilo divno da je država sposobna da kontroliše taj novac čak i da se uplaćuje na državni račun. Ko sme da garantuje da neće doći neki "službenik" i pokupiti sve, prebaciti na neke ofšor račune, podeliti na pola sa vladajućom garniturom i dobiti godinu i po dana zatvora. Organizovati fondaciju kao što su u Hrvatskoj uradili. Zato jedino koliko-toliko imam poverenja u "Bitku za bebe" jer se vidi gde novac odlazi.
Ljudi to je nešto u čoveku.Ne znam, ljudi dok im je teško oslanjaju se na druge,kad ne uspeju ili uspeju okrenu se na drugu stranu i zaborave.Ja još uvek nemam decu,ali sam prakticno sam odgajio svog brata i krv bi dao za njega,tako da ako te pare budu zadržali za sebe i time uskratili život drugom detetu veliki greh pašće na njih..
на новосацком универзитету почиње фри курс персијског, траје годину дана
сви који су студенти или запослени на универзитету могу да се пријаве
ЈИПИ ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ
Па требаће ти арапско писмо кад будеш радила тетоважу на арапском да ти не напишу нешто типа "Ја волим курац", него да фино, лепо и уредно пише "ЈА ВОЛИМ МАРКА! АЛАХ ЈЕ МИЛОСТИВ! МУХАМЕД ФТЊ!!1". хе хе
kako ste glupi imate jedinstvenu priliku da naučite vidru persijski i pošaljete je na drugi kraj planete i ne podržavate je, NAPRED VIDRO ODLIČNA IDEJA GOU GOU GOU
Prije će ti zatrebat francuski nego engleski recimo, jer i da dobiješ ponudud za recimo posao u Americi, vizu bi dobila, kurac recimo, a francuski se govori u Francuskoj (normalno recimo), Belgiji i Luksemburgu a za njih ti ne treba viza.
bez obzira, roditelji su govna. nanijeli su ogromnu štetu.
Sve bilo divno da je država sposobna da kontroliše taj novac čak i da se uplaćuje na državni račun. Ko sme da garantuje da neće doći neki "službenik" i pokupiti sve, prebaciti na neke ofšor račune, podeliti na pola sa vladajućom garniturom i dobiti godinu i po dana zatvora. Organizovati fondaciju kao što su u Hrvatskoj uradili. Zato jedino koliko-toliko imam poverenja u "Bitku za bebe" jer se vidi gde novac odlazi.
Vratio se Isus?
http://24.media.tumblr.com/b9c0a882126ef82c2fc8f56737d7c24a/tumblr_mvr382Qghl1qasthro7_r1_1280.jpg
Ljudi to je nešto u čoveku.Ne znam, ljudi dok im je teško oslanjaju se na druge,kad ne uspeju ili uspeju okrenu se na drugu stranu i zaborave.Ja još uvek nemam decu,ali sam prakticno sam odgajio svog brata i krv bi dao za njega,tako da ako te pare budu zadržali za sebe i time uskratili život drugom detetu veliki greh pašće na njih..
https://apps.facebook.com/trialxtreme_iii/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=3_0
који секс од игрице
unity web player--install now
izgleda da jest seks,al onaj od kog dobijes sifilis
играј бре, јебе игрица
dobra je
на новосацком универзитету почиње фри курс персијског, траје годину дана
сви који су студенти или запослени на универзитету могу да се пријаве
ЈИПИ ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ
koji će ti to kurac
brate, jesi normalan
super prilika da naučiš nešto novo i korisno
http://hrsvijet.net/images2/politika_int/m-n-o-p/mahmoud_ahamadinejad_hornuzzx.jpg
Eđeze hazberam dasšui - Mogu li do toaleta, na farskom.
pa persijski realno i nije koristan
učiti jezik države u kojoj ga priča samo 60 mil stanovnika, a ta država izolirana od ostatka svijeta
ih, a naučiti arapsko pismo nije korisno? :)
Па требаће ти арапско писмо кад будеш радила тетоважу на арапском да ти не напишу нешто типа "Ја волим курац", него да фино, лепо и уредно пише "ЈА ВОЛИМ МАРКА! АЛАХ ЈЕ МИЛОСТИВ! МУХАМЕД ФТЊ!!1". хе хе
kako ste glupi imate jedinstvenu priliku da naučite vidru persijski i pošaljete je na drugi kraj planete i ne podržavate je, NAPRED VIDRO ODLIČNA IDEJA GOU GOU GOU
Prije će ti zatrebat francuski nego engleski recimo, jer i da dobiješ ponudud za recimo posao u Americi, vizu bi dobila, kurac recimo, a francuski se govori u Francuskoj (normalno recimo), Belgiji i Luksemburgu a za njih ti ne treba viza.
ocu ja da idem na taj persijski.otkad nema vise predavanja,dosadno mi.dje je?sta jos ima dzabe.idem samo ako je nesto dzabe jer sam cigancina.