Podijeli sa Vukajlijašima

1. na filozofskom. jesi student?

2. jesam.nego,jel ima jos neki jezik dzabana?ako nema,moze i persijski.

3. Poslao mi drugar srpsko-arapski rečnik u pdf-u. To je najjača stvar koju sam ubacio u akrobat rider. Imaju glagol koji znače 'usoljenom motkom džarati kamili genitalije', 'imati snošaj sa ženom dok te robinja gleda', pa reč koja znači 'muhin upljuvak, muhoserina', 'vena ispod glavića' i tako to.

4. Hm, eto zanimljivih ideja za definicije :D

5. pa, sad ti je kasno, to se kreće od početka semestra
    http://www.ff.uns.ac.rs/vesti/aktuelno/2013/Persijski_jezik.html?p=93&a=93
    eo ovo

hvala gari.nemam sta pametnije,a moze i jezik da mi koristi(ono kao strani).mozda odem u neki dzihad.sve u svemu,da imam kapu,skinuo bih je :)

Poslao mi drugar srpsko-arapski rečnik u pdf-u. To je najjača stvar koju sam ubacio u akrobat rider. Imaju glagol koji znače 'usoljenom motkom džarati kamili genitalije', 'imati snošaj sa ženom dok te robinja gleda', pa reč koja znači 'muhin upljuvak, muhoserina', 'vena ispod glavića' i tako to.

ovo za kamilje skrotume je prava stvar.

6. Gugi, natači zades' evra!

7. hvala gari.nemam sta pametnije,a moze i jezik da mi koristi(ono kao strani).mozda odem u neki dzihad.sve u svemu,da imam kapu,skinuo bih je :)

ниш ниш. само ти је битно да се одмах пријавиш, јер можда буде гужва, ипак је то атракција, а још и бесплатно Д:

8. иза облака сунце сјааајно сија сија

9. iza oblaka, eh cija si nocas, cija

10. Vrlo interesantna slika, dakle, Matrix je keva.

11. SNP Naši, uvek spremni za dobar performans i inteligentno usmerenu akciju. U pauzama između razbijanja glava i zaustavljanja zombi parada.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.