Podijeli sa Vukajlijašima

1. Не, клип је на мјесту.

2. Ne lupaj Laziću. Postavljate printove sa četa, pa čak i sa PVT-a, stare po nekoliko godina i sve što postavite je uberkul, a tuđe je transferaj. Nevezano što je ovaj put Rajder u pitanju...

3. стижу браћа коментатори у помоћ

4. Nije print transfer koliko je transfer Rajderov pokušaj "šuknjavanja"...
    Al samo pokušaj.

5. Ne lupaj Laziću. Postavljate printove sa četa, pa čak i sa PVT-a, stare po nekoliko godina i sve što postavite je uberkul, a tuđe je transferaj. Nevezano što je ovaj put Rajder u pitanju...

Ati ga satero sinovac.

6. стижу браћа коментатори у помоћ

Ne treba njemu pomoć. Proziva vas i pljuje kako stigne, a vi ste izgubili elan. Mladost jebiga...

7. Napušite se kurca i vi sa četa i vi sa komentara i vi sa foruma. E tako, sad mi je lakše.

8. колко ти је плусева обећао за ово брањење?

9. nije obećao, no dao unapred :)))

10. Vi ste komentatorska bagra.

11. A i ovi sa četa su pederčine.

12. JEBEM TI KOLJE GRABOVO, ZATRPASTE MI MILETA KITIĆA!

13. Ma ne treba njemu pomoć ni podrška. Vidim da ume da odgovori i zavuče, nego generalno pričam. Napljuvaste bre sve živo po sajtu...

14. Не уме, то је проблем.

15. Нека ми се напуши курца онај ко је решио да сјебе јутјуб с овим гугл плус додацима, дабогда га живог сахранили

16. JEBEM TI KOLJE GRABOVO, ZATRPASTE MI MILETA KITIĆA!

Banuj Mile ove kitice

17. I treba pljuvati, sajt je u kurcu zbog vas. Motika prešao na hors kad je video šta odlazi na naslovnu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.