Podijeli sa Vukajlijašima

1. Највећи проблем сајта данас је што се даје много пажње имбецилима.
    Тако да нема смисла терати се са чобаном са Таре, увек ће покушати да узврати, а то може изазвати само осећај блама код других људи.

2. Nisam znao da je Motika prešao na hors?

3. Žao mi dečka, opasan autor je to bio.

4. Највећи проблем сајта данас је што се даје много пажње имбецилима

Dal si svestan šta si sad rekao?
    Pa za njega niko ne bi čuo da ga niste napadali, otvarali teme, linkovali i fotošopirali slike, prozivali na sto strana i načina.

5. увек ће покушати да узврати,

I ovo mi nije jasno... Naravno da će da uzvrati. Ima 20-tak godina i energije i vremena na pretek.

6. Pa za njega niko ne bi čuo da ga niste napadali, otvarali teme, linkovali i fotošopirali slike, prozivali na sto strana i načina.

Све је то заслужио.

7. Neka ih neko banuje, seru već 3 strane.

8. Нека ми се напуши курца онај ко је решио да сјебе јутјуб с овим гугл плус додацима, дабогда га живог сахранили

+100000000 Sad mi neko zvonce kao zatamni kad mi stigne odgovor na komentar, ali ne mogu ja da odgovorim to još nisam skontala, čekam Radijaciju tehnomansera da sve skonta kako ide. Jebem ti Gugl.

9. Nema šta da se konta, vraćaju komentare na staro za neki dan, samo strpljenja.

10. Nadam se, ovo je teško sranje, ni na šta ne mogu da odgovorim.

11. Šta je s Motikom, o čemu se radi?

12. Gladan sam pa buncam, učinjelo mi se.

13. Ево, да скочкова Кита са прошле стране не оде у заборав.
    http://www.youtube.com/watch?v=vSA3X7guycU&feature=share

14. Iscasih mozak... Odoh da lupim u astal glavom, da ako se vrati.

15. ovog što je director postavio bi tako ispresavijao od batina...kolko mi na kurac idu ti što se izdrkavaju i glume ludilo...ako ti tražio ličnu da te legitimiše, što ima pravo, daj mu, pogleda i doviđenja...ja da sam pandur ovaj bi već ležao potrbuške sa mojom nogom na njegovim leđima i čego bi maricu da ga pokupi...još govori kako poznaje određene komandire koji su nadređeni ovima i kao ''a zovi ih super, još bolje ako je taj...'' mrš bre pička ti materina...jesu ti panduri često stoka al ima i normalnih ljudi, tako da mi ovo bezrazložno izdrkavanje ne ide u glavu isto kao i bezrazložno izdrkavanje pandura

16. Sedim malopre na predavanju kod jednog mnogo dobrog profesora,ono,coveka boli kurac,mi se deremo,on nas kulira,predaje i jebe mu se i kaze u jednom momentu ,, Iiiii tako dok su se ti Japanci igrali, napravise diodu. (ne znam tacno koju sad,nisam ni obracao paznju jer sam sve to radio u srednjoj i sad i ne slusam predavanje maltene) "
    Ja dodam : ,, Blago njima, ja kad se igram obicno napravim pozar. "
    U tom momentu iz ugla ucionice jedan stariji kolega dobacuje : ,, Kad sam se ja poslednji put igrao, napravio sam dete. "
    Ja izvristao.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.