Podijeli sa Vukajlijašima

1. Видро, зашто гледам РТС 1?

2. kasno stevan na kosovo stiže
    slagalica bila :D

3. koji mod salje defke u odabrane? tek maloprije vidio da mi je prije par mejeseci valjda defka odabrana, prva inace, poslije 3 godine, pa da znam kome da pecenje saljem? hihi

4. pre dva meseca odabrana, sad idem da ti skinem tu štiklu jer ne pratiš fabulu radnje i ne paziš na času :)

urrad ti je odabrao

5. ma ne pratim bas defke i tako te gluposti, svaki dan sam na sajtu, al se ulogujem svakih 20-ak ddana,, ... tako da, zahvaljujem moderatorskoj loži

6. Danas mi neka baba napravila gužvetinu u prodavnici, jer ne može da se seti zadnje stavke koju treba da kupi,a a što je najgore zacrtala se ispred pulta i neće da mrdne dok se ne seti šta treba da uzme.
    Onda se lepo pojavi neki klinac, koji je inače kratak sa živcima, a i hoće samo laki strajk i orbit, i ništa mu više ne treba u životu.
    - ALOOO baba, pa može malo mesta!
    - DA!! To je to, hvala ti sinko, ljubi te baka!
    Alo novine treba da kupim!

7. AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHA

8. E, a uvek sam se pitao kako nastaju vicevi! Ko ih smišlja.

9. Jbt, pa što bi lagao

10. Sta je ovo bre?
    https://www.youtube.com/watch?v=G6uXmUcpkQ0

#YeahBach #malavidra

Kakvo je to umetnicko ime VIDRA?

11. HAHAHAHAH
    VIDRA!
    kakva neoriginalna glupača

12. Уааа! Једна је Видра и то Мала! Законом заштитити нашу Видру!

13. AHAHAHAHAHAHAH
    ZOVE SE MARIJA LAZIĆ
    PA JEBEM TI ŽIVOT

14. Замишљам Јабача како се спрема за следеће окупљање у Новом Саду, стоји пред огледалом и пева бићеш моја, само моја... лоло

15. Хахахаха! Ем Марија (Маја), ем Видра!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.