Јао Каунте како не схваташ, Јебача зовемо Лазић зато што личи на Дарка Лазића и сад испаде ова певачица Марија Лазић, што је јако слично као Маја Лазић како би се звала Видра кад би се удала за Јебача, али у шали, пошто се Јебач не презива стварно Лазић.
ma nismo ni ostali dugo, brada jedina radila, a mi bježali iz kaktusa, tamo me spop'o neki polualbanac-polumađar, jebo majčinu majku đe mene nađe, ona drugarica sa perikom mu dala moj broj, zvao me 40 puta od sinoć..
stvarno sam zabrinuta, i za sebe i za svoje bubrege
kako tebi bi? :D
pakleno:D
ja nisam mislio da ću ikada tamo završiti, al natera me žena, ona voli te seljana tezge, a i tamo jedino radilo posle 1. moram priznati da je bilo gilti pležr pesama haha
hahahahahahahahahahahahaahhahaahahahahahahahahahhah
joj.
ovaj desni isti Skočko
Хах, знам обојицу.
Хахахаха! Ем Марија (Маја), ем Видра!
I jos Lazic. Kontate? xexe
NE OTKRIVAJ MI IDENTITET
BANUJTE GA.
It sims not. :(
Јао Каунте како не схваташ, Јебача зовемо Лазић зато што личи на Дарка Лазића и сад испаде ова певачица Марија Лазић, што је јако слично као Маја Лазић како би се звала Видра кад би се удала за Јебача, али у шали, пошто се Јебач не презива стварно Лазић.
Допуна: Видро, не Каунте.
Koji sam mag humora, lvl Jova Radovanovic
pa sad sam se zbunila
kako se ja zovem uopšte
Serijski silovatelj beba foke :)
чоек једном злостави фоку и одмах је силоватељ
ђе је ту правда :(
pitaj foke :)
those bitches :D
de si drovi kako bilo u bradi?:D
ma nismo ni ostali dugo, brada jedina radila, a mi bježali iz kaktusa, tamo me spop'o neki polualbanac-polumađar, jebo majčinu majku đe mene nađe, ona drugarica sa perikom mu dala moj broj, zvao me 40 puta od sinoć..
stvarno sam zabrinuta, i za sebe i za svoje bubrege
kako tebi bi? :D
pakleno:D
ja nisam mislio da ću ikada tamo završiti, al natera me žena, ona voli te seljana tezge, a i tamo jedino radilo posle 1. moram priznati da je bilo gilti pležr pesama haha
ahaha, gilti pležr:D
aj, bar si jeb'o, ako ništa :D
Брате...
нашо сам малу видру на фејсбуку сад
И ја
https://www.facebook.com/marija.lazic.773?fref=ts
хаха па није то она